"Bogdanović za reprezentaciju nije odigrao odličnu utakmicu": Legendarni Jerkov kritikovao NBA zvezdu

Hrvatska košarka je u velikom problemu

  • 1
Rio 2016, Olimpijske igre, Košarka muškarci Srbija - Hrvatska Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Hrvatske ubedljivo je poražena od Slovenije 97:69, a upravo je ovaj rezultat izazvao novi potres u tamošnjoj košarci. 

Naime, Luka Dončić, Dragić i drugovi nemaju nameru da se zaustave, "Čiste" sve ekipe koje im se nađu na putu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i ozbiljno se pripremaju za odbranu titule na predstojećem Evrobasketu. Sa druge strane, Hrvati muku muče na svim poljima, i igrački i organizacijski.

Za Hrvate, ovo je jedan od najtežih poraza, a istog mišljenja je i legenda Željko Jerkov koji je kritiku usmerio na Bojana Bogdanovića. Kako je preneo 24sata.hr, jerkov smatra da Bogdanović ne igra za reprezentaciju onako kako bi trebalo.

- Bojan Bogdanović je odličan košarkaš, divim se njegovoj veličanstvenoj NBA karijeri, ali čovek nije nikad odigao odličnu utakmicu za reprezentaciju. I to neko mora javno da kaže - poručio je Jerkov, a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    2. jul 2022 | 12:27

    Nas mvp ni ne igra za reprezentiju, a kada je igrao....bolje i da nije. A maskota iz Dalasa i Bijelica, nisu ni za pominjanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA