≫ 

Suze koje bole: Aleksa Avramović ostao bez reči nakon poraza od Belgije

Srpskom plejmejkeru je izuzetno teško pao poraz

  • 21
Aleksa Avramović Printscreen: Sportklub

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je šokantan poraz u niškom "Čairu" od selekcije Belgije i tako umnogome zakomplikovala svoj plasman na Svetsko prvenstvo koje se održava 2023. godine.

Selekcija koju predvodi selektor Svetislav Pešić će u drugom krugu će igrati protiv Letonije, Velike Britanije i Grčke, a naš tim će preneti samo jednu pobedu.

Aleksa Avramović je večeras ubacio 11 poena, a svestan je da našu selekciju očekuje veoma težak posao u poslednjem krugu kvalifikacija.

- Poraz koji veoma boli, ali znamo da sada nemamo nijedno pravo na kiks jer su oni u međusobnom skoru bolji od nas. Tri ekipe će se plasirati na Svetsko prvenstvo i nemamo pravo na kiks.

Na naredna pitanja Avramović nije mogao da da pravi odgovor, a na njegovom licu se moglo videti koliko mu je sve teško palo. Nije mogao da zadrži suze, niti da izgovori smislene reči.

Video: Pešić surovo iskren nakon poraza od Belgije: Nismo najbolji na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    4. jul 2022 | 21:15

    Joj gospode boze kad je Avramović plej u reprezentaciji...putine gadjaj bre

  • Franjina kopilad

    4. jul 2022 | 21:14

    Gubitnički pristup mu je ostao iz Partizana kao i plakanjeAleksaaaaa

  • Milica

    4. jul 2022 | 21:37

    Kako nije sramota ove navijače FMP - a da večeras nešto pametuju a sve ovo je dovelo do toga kad jedan predsednik države gura mali klub iz predgradja i zatvara i gasi sve ostale klubove iz unutrašnjosti i pumpa lovu u državnu mezimicu ili bolje rečeno G17+

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA