"Platili smo obeštećenje, Nedović je naš": Zvezda se oglasila u kasne sate zbog spekulacija o transferu

Srpski košarkaš je sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor

  • 12
Nemanja Nedović, Svetislav Pešić Foto: MN Press

Tokom jučerašnjeg dana, Zvezda je obelodanila povratak Nemanje Nedovića u svoje redove, ali su se tokom današnjeg dana pojavile spekulacije kako transfer nije još pravno realizovan zbog određenog obeštećenja koje je neophodno platiti Panatinaikosu radi "oslobađanja" košarkaša.

U toku ove večeri oglasila se i Crvena zvezda zvaničnim saopštenjem koje vam prenosimo u celosti, a u kojem obaveštava sve o detaljima dogovora sa Nedovićem i grčkim klubom.

- U cilju sprečavanja brojnih dezinformacija i daljih spekulacija u srpskoj, ali i grčkoj košarkaškoj javnosti koje su se pojavljivale u prethodna dva dana, KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je platio propisano obeštećenje za igrača Nemanju Nedovića, košarkaškom klubu Panatinaikos iz Atine.

Time su zvanično obavljeni svi adminstrativni koraci neophodni za ovaj transfer. KK Crvena zvezda mts u petak je dobio sve neophodne papire od grčkog kluba, čime se srpski reprezentativac Nemanja Nedović i zvanično vratio u svoju Crvenu zvezdu.

Nemanja Nedović je u četvrtak potpisao trogodišnji ugovor sa crveno belima, a u klub se vratio posle 10 godina.

Nedović je prvo pojačanje KK Crvena zvezda u ovom prelaznom roku, a nakon imenovanja novog trenera Vlade Jovanovića, klub će o svim daljim aktivnostima u prelaznom roku pravovremeno obaveštavati javnost - stoji u saopštenju.

Video: Alimpijević za Telegraf otkrio istinu o pričama da preuzima Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA