Bivši košarkaš Partizana zvanično pojačao FMP: "Panteri" završili prelazni rok

Iako mnogi timovi nisu ni počeli sa sklapanjem ekipe, FMP je već završio taj deo posla

  • 0
Vasilije Pušica Foto: MN Press

Vasilije Pušica, nekadašnji košarkaš Partizana, pojačao je ekipu FMP-a. To je ukupno osmo, i poslednje pojačanje tima iz Železnika za narednu sezonu.

Pušica je sa "panterima" potpisao dvogodišnji ugovor. Pokriva obe bekovske pozicije, a poznat je po izuzetno mekanoj ruci.

Novo pojačanje FMP je đak američkih univerziteta, odakle je došao u Partizan. Potom ga je put odveo u Italiju i Litvaniju, da bi prethodnu sezonu završio u dresu Galatasaraja.

Kako je saopšteno iz kluba, FMP je dolaskom Pušice kompletirao sastav za narednu sezonu. Podsetimo da su kompletan stručni štab i Ranko Simović stavili paraf na nove ugovore, a u sastav FMP Meridiana došli: Trent Frejzer, Čarls Dženkins, Ognjen Matović, Luka Vudragović, Andrija Vuković, Bo Bič i Vasilije Pušica.

Panteri će prvi trening u novoj sezoni odraditi u punom sastavu 1. avgusta. Početak sezone je 21. septembra kada će KK FMP Meridian igrati četvrtfinalnu utakmicu kvalifikacionog turnira FIBA Lige Šampiona protiv ekipe Rio Breogan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA