≫ 

Ko je naslutio "rasulo Zvezde" posle odlaska Radonjića, grdno se prešao: Stiže novo pojačanje!

Posle odlazaka grupe igrača i trenera, ovih dana se nižu dolasci i najave istih

  • 18
dalibor ilić Foto: MN Press

Bilo je blagog pesimizma pre svega među navijačima KK Crvena zvezda i pitanje koje je provejavalo - šta će biti sa sledećom sezonom, ko će ostati i da li će ekipa biti konkurentna?

Odlasci osovine tima Voltersa, Holinsa, Davidovca, Kalinića, na sve to i trenera Radonjića su po inerciji proizvele defetizam u crveno-belom navijačkom korpusu, međutim Košarkaški klub je samo dovođenjem Nemanje Nedovića brzo razvejao takve slutnje.

Brzo posle potvrde dolaska Nedovića i imenovanja Vlade Jovanovića za trenera, stigla je i vest o skorom dolasku centra Hasana Martina, navodno je i oko njegovog transfera ostalo da se utanače detalji, a najnovija informacija glasi da je blizu Malog Kalemegdana i povremeni srpski reprezentativac Dalibor Ilić.

O njegovom dolasku u tabor Zvezde već su pisali mediji u BiH, a danas stiže potvrda i od Mozzartsporta. Prema navodima ovog portala, Zvezda i ilić finiširaju detalje saradnje koja bi uskoro trebalo da bude ozvaničena.

O Iliću se već mnogo toga zna jer se i sam potrudio da ga mnogi upamte. Iza sebe ima izvanrednu sezonu u dresu Igokee, u ABA ligi je u prosekupo meču beležio 12,7 poena uz 7,7 skokova. Dve najbolje partije pružio je protiv Cedevite i Krke, protiv Ljubljančana je imao 29 poena i 11 skokova, dok je protiv ekipe iz Novog Mesta upisao 31 poena i devet skokova.

Posle sedam sezona u Igokei Iić je spreman za veliki iskorak u karijeri.

Dalibor Ilić Foto: MN Press

Video: Branko Lazić posle titule u KLS: Najslađa i najdraža tripla kruna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulender 2

    9. jul 2022 | 19:31

    Sto bi ovi iz kk igokee rekli: strah u nama izmice kontroli!!!

  • Fiki

    9. jul 2022 | 20:51

    Tako je ,samo što više naših igrača ,garancija za uspeh .

  • delija na izdisaju

    9. jul 2022 | 20:19

    Kakav radonja , nas sudije drze , savez i pare.slab nam je igracki kadar..samo ovoga puta Partizan ce sve da gazi..tesko mozemo stalnno da krademo ..bojim se da ce mo se uskoro ugasiti ili opet ime mijenjati..lose al sta je tu je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA