≫ 

"Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima": Prvo obraćanje Jovanovića kao trenera Zvezde

Novi strateg crveno-belih pred sobom ima veliki izazov

  • 8
vladimir jovanović Foto: MN Press

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović prvi put se obratio javnosti sa te funkcije i obećao da će crveno-beli biti tim koji će svakom moći da izađe na crtu. Crveno-beli će, osim trenera, u narednoj takmičarskoj kampanji imati i prilično izmenjen tim u odnosu na prethodnu sezonu, a neka nova imena su već ozvaničena, zasad trojica aduta: Nemanja Nedović, Hasan Martin i Džon Holand.

Prema brojnim najavama Zvezda će u narednim danima završiti još jedno ili dva zvučna pojačanja, što i daje Jovanoviću razloga za optimizam.

- Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da oformimo tim koji je kadar da izađe na crtu svakoj ekipi i da ide na pobedu. Sa moje strane, kao trener sigurno da želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u tom timu će biti izuzetno važna jer je sve usko povezano. Iz dobre atmosfere stvara se pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre - rekao je Jovanović za klupski sajt KK Crvena zvezda.

VLADIMIR JOVANOVIC Foto: MN Press

On je poručio da zna kakvi ga izazovi očekuju na najvećem trenerskom ispitu karijere.

- Čeka me veliki izazov, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde. Potpuno sam svestan šta se očekuje od Crvene zvezde i kada sam prihvatio ovaj poziv, prihvatio sam i da živim sa tim, ali i da dam svoj maksimum! Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost, a iz toga će, svi to želimo i čvrsto verujem, doći i dobri rezultati - izjavio je Jovanović.

Novi strateg šampiona Srbije i ABA lige istakao je da će ekipi u novoj sezoni mnogo značiti podrška navijača.

- Podrška naših navijača nam je izuzetno važna. Kada je imate od najboljih i najvernijih navijača, a Zvezdine pristalice to svakako jesu, sve će biti lakše. Naše je da radimo, da se borimo, da odnosom prema dresu opravdano poverenje - izjavio je Jovanović.

Video: Trener FMP nije hteo da priča o Partizanu posle pobede, oduševljen je dolaskom Čovića i Kuzmića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    12. jul 2022 | 21:17

    Salji ga u transilvaniju mali, pokazi im od cega si napravljen !!!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    12. jul 2022 | 21:44

    Конкурентни требамо бити у ЕЛ, а у овим осталим доминантни, као много година уназад

  • Tejgooo

    12. jul 2022 | 21:43

    Posle tebe je i Cibona propala .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA