≫ 

Kad Radonjić zove, Volters je spreman: Dejo doveo omiljenog pleja u Panatinaikos

Čeka se samo zvanična potvrda potpisa Amerikanca za atinske Zelene

  • 0
Nejt Volters, Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Američki plejmejker Nejt Volters (31, 193 cm) naredne sezone ponovo će igrati za Dejana Radonjića, samo što destinacija više nije Beograd i Crvena zvezda već Atina i Panatinaikos. Grčki velikan je dogovorio saradnju sa Voltersom, a zvančna potvrda saradnje trebalo bi da usledi u najskorije vreme, mada grčki mediji navode da je posao završen i već su proglasili Nejta novim igračem "Zelenih".

Volters je, kao što je poznato, u dva navrata igrao kod Radonjića u Zvezdi, oba puta su to bile plodonosne saradnje i uspešne za obojicu, pa će se i ove sezone doskorašnji trener Zvezde držati proverenog scenarija.

Volters je u minuloj šampionskoj sezoni zsa beogradskim klubom bio jedan od najstandardnijih, najpouzdanijih i najvažnijih faktora u igri ekipe.

Detalji ugovora Panatinaikosa i Amerikanca nisu još uvek poznati ni medijima u Grčkoj.

Inače, Volters stiže u Pao kao "plan B" pošto je grčki klub isprva želeo na poziciji prvog pleja Nika Kalatesa, no kako iskusni organizator igre nije prihvatio ni "pojačanu" ponudu iz Atine, izbor je pao na Amerikanca koji će naredne sezone predvoditi renoviranu ekipu Panatinaikosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA