Radonjić niže potpise, stiže mu i "pobegulja" iz CSKA, PAO želi da povrati slavu

Grigonis je od momenta napada Rusije na Ukrajinu napustio moskovski klub

  • 2
Marijus Grigonis Foto: MN Press

Litvanski bek Marijus Grigonis (28, 198) novo je pojačanje Panatiniakosa koji od ovesezone vodi doskorašnji trener Zvezde Dejan Radonjić. Litvanac će, prema pisanju grčkih medija, potpisati dvogodišnji ugovor sa "Zelenima" pošto su sve strane u pregovorima postigle dogovor o realizaciji transfera.

Grigonis je minulu sezonu počeo u moskovskom CSKA, ali je sve pošlo naopako po ovaj odnos kada je krenula i invazija Rusije na Ukrajinu. Grigonis, Litvanac, je gotovo momentalno završio sa Moskovljanima sa kojima je imao važeći ugovor.

Grčki mediji navode da je Panatinaikos uložio ogromne napore da završi poptis Grigonisa, za kojeg je morao da plati i obeštećenje od 350.000 evra Moskovljanima.

Pored litvanskog reprezentativca, PAO je u tekućem perlaznom roku angažovao Amerikanca Lija iz Monaka, povratnika iz NBA Panajotisa Kalaicakisa i Nejta Voltersa.  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bora Spuz-ic Kvaka

    13. jul 2022 | 19:42

    Ovo je tanka ekipa posebno ako ode Papajanis uz Nedovica koji je otisao. Jurili Kalatesa doveli Voltersa. Tankosava.

  • BOBA

    13. jul 2022 | 22:48

    Zvezda će imati jači roster od Panatinaikosa i neće Radonjiću biti lako da se održi u Atini,Grci čim izgube tri,četiri utakmice menjaju trenere,pogotovo strance,ali Dejo je dobio tri puta veću platu nego što mu je nudila Zvezda,Miško je pravno osigurao u slučaju otkaza ali mislim da je pogrešio jer ga je Čović vratio u Zvezdu poslevotkaza u Bajernu i pauze od godinu dana,bio bi zaboravljen ,pčlafon aba liga,ali to je profesionalizam,para vrti gde hurgija neće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA