≫ 

Novi veliki udarac za Cibonu: Najveći biser Zagrepčana napušta klub

Roko Prkačin je shvatio da u Zagrebu nema budućnost

  • 4
roko prkačin Foto: MN Press

Sudbina Košarkaškog kluba Cibona i dalje je neizvesna, čeka se dolazak navodnih investitora iz Amerike, ali vreme polako "curi" i većina igrača već je napustila slavni klub koji tone. Pod ugovorma je još njih nekolicina, među njima i prva zvezda ekipe Roko Prkačin, međutim deluje da i supertalentovani krilni igrač i reprezentativac "diže sidro".

Naime, za njega je zainteresovan nemački Ulm, navode pojedini hrvatski novinari. Prema istim izvorima, Prkačin je blizu potpisa sa ovim klubom.

Ako se ostvari prelazak Prkačina u Ulm biće to novi veliki udarac za zagrebački klub koji trenutno prolazi kroz najteži period od osnivanja. Dvostruki evropski prvak duguje pet miliona evra raznim poveriocima, propao je pokušaj prikupljanja para preko donacija u režiji Ace Petrovića, te je sad sve u rukama privremene uprave koja juri za spasiocem.

Klub se inače prijavio za učešće u ABA ligi naredne sezone, ali kako tranutno stvari stoje, Cibona će se teško spasiti najgoreg scenarija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lari

    14. jul 2022 | 08:23

    Ne razumem zasto drzava Srbija ne ulozi sredstva i spasi Cibonu? Ako moze da se ulaze preko 20 miliona godisnje u jedan drugi Hrvatski klub, Tudjmanovo mezimce, ne vidim zasto ne bi moglo i u Cibonu?

  • Gg

    14. jul 2022 | 08:04

    Ovako će i franjevci kad zavrse sezonu sa 0 🏆 🥳

  • Sandokan

    14. jul 2022 | 12:14

    Tako je i u Srbiji jedan klubic dugovao 16 miliona evra pa je fuzijom sa Fmp i promenom Pib otopio dug.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA