Ostoja Mijailović raspalio maštu Grobarima: "U narednih 5 dana stiže najveće pojačanje"

Najavio je predsednik crno-belih i velike ambicije u Evroligi

  • 40
Skupština KK Partizan Nis Foto: Nikola Tomić

Navijači Partizana ovih dana su u stanju euforije nakon još jednog prelaznog roka koji je njihov voljeni klub započeo jakim imenima, a najnovija izjava predsednika Ostoje Mijailovića će posebno obradovati sve kojima je crno-bela omiljena boja. 

Mijailović je gostujući u emisiji "Sportal Jutro" govorio o prelaznom roku, dolascima i odlascima, a uz to i "obećao" navijačima najveće pojačanje do sada koje bi trebalo da se realizuje za četiri ili pet dana.

- Pametno radimo na dovođenju pojačanja. Doveli smo tri igrača do sada, a nekoliko je otišlo iz kluba. Njima su istekli ugovori ili smo se sporazumno razišli. Danilo Anđušić je potpisao dvogodišnji ugovor, a takođe je i Dante Egzum potpisao dugogodišnji. Stigao je Naneli, a očekujemo u narednih pet dana da stigne najveće pojačanje za nas do sada i to na vrlo bitnoj poziciji u ekipi - rekao je Mijailović.

Kada je reč o ambicijama kluba, Mijailović je najavio da je cilj Partizana plasman u Top 8.

- Želim da imamo ozbiljan rad u klubu na svim nivoima. Neću sebi kupovati popularnost tako što ću izneti pet nekih jakih imena i da se onda ništa od toga ne ostvari. Mene te stvari ne interesuju. Ne želim da završimo 15. ili 16. na tabeli. Želim da budemo među osam najboljih - najavio je predsednik crno-belih velike ambicije u narednoj evroligaškoj sezoni.

Video: Neki u NBA, neki u fotelju: Gde su članovi poslednjeg tima Partizana u Evroligi iz sezone 2013/14

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    15. jul 2022 | 11:16

    И прошле године си најавио да освајате Аба лигу...

  • 🔴🔵⚪

    15. jul 2022 | 12:25

    Ljudi jel vi stvarno mislite da će Dr Nebojša Čović da dopusti da Ostoja bude bolji od njega, nisu isti nivo inteligencije ne može Ostoja pacer da se meri sa Dr Čovićem

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    15. jul 2022 | 11:17

    Ал овај пали гробаре. До прошле сезоне једва у 8 аба били, а онда прорадио државни банкомат...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA