≫ 

Partizan se ne zaustavlja: Papapetru obukao crno-beli dres za sledeću sezonu!

Beogradski klub doveo još jedno kapitalno pojačanje

Janis Papapetru Foto: MN Press

Iza Partizana je već sada veoma "eksplozivno" leto na košarkaškoj pijaci. Crno-beli su u svoje redove doveli Dantea Egzuma, Danila Anđušića i Džejmsa Nanelija, dok su se istovremeno rastali od kapitena Radeta Zagorca, te prvotimaca Dalasa Mura i Nemanje Dangubića.

A vrlo brzo će biti ozvaničeno još jedno veliko pojačanje. Kao što se već provlačilo kroz društvene mreže ovih dana, Janis Papetru je i definitivno potpisao za ekipu Partizana, javlja dobro obavešteni izvor, a potvrđuju Eurohoops i Telesport.

Tvrdi se da će se Grk u timu Željka Obradovića zadržati naredne dve sezone, a da će nezvanično inkasirati 1,7 miliona evra uz bonuse u to ime. Dolazi bez obeštećenja, kao slobodan igrač.

Grčkom igraču nije strano igranje u vreloj atmosferi, pošto je u karijeri nosio dresove dva najveća kluba iz rodne zemlje - Olimpijakosa i Panatinaikosa. Dolazak u Partizan će pomoći Partizanu na krilnim pozicijama.

Prošle sezone u nacionalnom šampionatu Grčke beležio je 12,8 poena u proseku uz 3,7 skokova i 2,2 asistencije, dok je u Evroligi "stao" na 8,0 poena uz 3,3 uhvaćene lopte i 1,1 asistenciju.

Rođen je 30. marta 1994. godine u grčkoj Patri, tako da se može slobodno reći da se nalazi u najboljim košarkaškim godinama. Redovni je član košarkaške reprezentacije Grčke.

Video: Jaramaz: Luča mi je bio mentor, s Trinkijerijem nije bilo problema, lakše sam se adaptirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    15. jul 2022 | 18:54

    Sad ste se setili vrtica, penzionera, struje i poreza... A kad se dovodili Peperoglua, Lojda, Pantera, Brauna, O' Brajanta onda je bilo prskaj covke... Da vratite onih 16 miliona zamrznutih, pa mozemo dalje da diskutujemo, a ne moramo ni tad. Neko sampion Evrope, neko privatni klub iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da zove

  • 🔴🔵⚪

    15. jul 2022 | 17:21

    Dobro nam dosao, brate. Mi za mesec dana, doveli vise kvalitetnih igraca, nego komsinica za 8 godina. Tako je to kada imas Obradovica🖤🤍🖤🤍

  • Aca

    15. jul 2022 | 17:19

    Koliko sve ovo deluje nestvarno, ja ne mogu da opisem svoju sreću😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA