"Već smo doveli neke 'ubice', biće zabavno": Novi košarkaš Crvene zvezde poslao moćnu poruku za navijače

Džon Holand ne može da dočeka da zaigra u Beogradu

  • 2
Džon Holand Foto: KK Crvena zvezda - Printscreen - Twitter

Košarkaši Crvene zvezde polako, ali sigurno slažu kockice za narednu sezonu u kojoj će se ponovo takmičiti u ABA ligi i Evroligi, gde će pokušati da ostvare što bolje rezultate. Ovo će ujedno biti i prva sezona gde ćemo ih gledati zajedno u elitnom evropskom takmičenju zajedno sa Partizanom.

Stoga u klubu sa Malog Kalemegdana polako počinju da se pripremaju za ono što ih čeka. Na klupu je umesto Dejana Radonjića koji je otišao u Panatinaikos došao Vladimir Jovanović, a već je pristigao i niz novih igrača.

Među njima je i Džon Holand, prošlosezonski igrač Burse, koji je "presudio" Partizanu u onom sada već čuvenom meču Evrokupa u beogradskoj "Štark Areni".

On se oglasio putem društvenih mreža, ostavivši vrlo snažnu poruku navijačima Zvezde, koje je pozvao da budu sa ekipom u narednoj godini, za koju tvrdi da će biti i više nego zabavna.

- Zdravo svim navijačima Crvene zvezde, ovde Džon Holand... Samo želim da vam kažem da mi mnogo prijaju vaše poruke ljubavi i podrške, stvarno mi to znači. Želimo da napravimo nešto posebno. Kao što vidite, već smo potpisali neke "ubice" i ne mogu da dočekam da krenemo, biće zabavna godina. Biće uspona, biće padova, a nadam se da ćete i vi biti tu sa nama u vožnji. Biće zabavno! - rekao je Holand.

Video: Alimpijević za Telegraf otkrio istinu o pričama da preuzima Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mozzart

    15. jul 2022 | 16:18

    Odlican igrac zvezda ce imat bolji tim nego prosle godine a radonjic je slab trener bolje da je otiša sad je uzea derika wiliamsa i woltersa kao covjek nula kad dobije otkaz vise ga ne zvat da trenira pa makar sve gubili jer nije pokaza da to zasluzuje jedan veliki pozdrav za delije idemo da punimo arenu i pionir titula se slavi na kalemegdanu .

  • Rasomon

    15. jul 2022 | 16:28

    Bravo majstore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA