≫ 

Aco Petrović prozvao Partizan: "Jedan klub se gasi zbog duga od 5 miliona evra, a drugi duguje 7 i igra EL"

Hrvatski trener poredio situacije u dva kluba koji imaju velike dugove

  • 55
Aleksandar Aco Petrović Foto: MN Press

Hrvatski košarkaški strucnjak Aleksandar Aco Petrović poručio je danas da se KK Cibona gasi zbog duga za porez od pet miliona evra, dok KK Partizan sa druge strane igra Evroligu sa poreskim dugom od sedam miliona evra.

- Poredeći situaciju u regionu vidimo da se jednom klubu (dug pet miliona evra) sprema stečaj i nestajanje, a drugom (dug sedam miliona evra) sprema se igranje u Evroligi - napisao je Petrović na Tviteru, a njegova objava izazvala je polemiku među navijačima.

Bivši selektor Hrvatske i Brazila posle toga je poželeo sreću beogradskim crno-belima u Evroligi.

- Nikakvo selektivno gledanje i licemerje. Samo iznošenje činjenica gde su dva košarkaška brenda danas. Partizanu puno sreće u Evroligi - napisao je Petrović koji u poslednjih nekoliko meseci aktivno učestvuje u pokušajima da se zagrebačka Cibona spase gašenja.

Video: Vučić jasno poručio Večitima: Svi će morati da plate porez, inače slede blokade i stečaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Распучин

    16. jul 2022 | 13:24

    Два братска клуба.

  • SrbskiBek

    16. jul 2022 | 13:29

    Nemogu hrvati imati DVA BRENDA !!!! Jedan se gasi..DRUGOM se daje VESTACKO DISANJE !!!

  • Rola

    16. jul 2022 | 13:49

    Kako Petrović lupa gluposti zar on nezna kako se Zvezda spasila gašenja promenila ime u FMP-2 dug postao ne naplativ otpisan i kraj priče. Cibona može isto promeni ime u Širiki -2 dug se otpiše i mirna bačka. Navijači mogu i dalje navijati za ugašenu Cibonu isto što i ganci navijaju za ugašenu Zvezdu ovce na broju a vukovi siti. Ako vam nešto nije jasno tražite savet od Čovića on zna da manipuliše jest da će vam savet papreno naplatiti ali barem i dalje ćete postojati a kako će te se zvati to vam niko zabraniti ne može baš kao i njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA