≫ 

Panatinaikos ispunjava svaku Radonjićevu želju, stiže i peto pojačanje

Gudaitis će biti novo ime u taboru "Zelenih"

  • 8
arturas gudaitis Foto: MN Press

Grčki košarkaški velikan Panatinaikos u bukvalnom smislu reči iz dana u dan jača svoje redove. Prethodnih nekoliko dana Atinjani su ozvaničili nekoliko imena koja su stigla za narednu sezonu, Nejta Voltersa (Zvezda), Maruisa Grigonisa (CSKA), Endrjua Endrjusa (Bursa) i Derika Vilijamsa (Makabi), a praksa dovođenja novajlija se nastavlja nesmanjenim tempom.

Grčki mediji pišu da će novo ime u rosteru ekipe Dejana Radonjića biti litvanski centar Arturas Gudaitis (29, 208).

Gudaitis je velika Radonjićeva želja koju će mu, kao i ostale, klub ispuniti. Gudaitis je minule sezone igrao za Zenit i Napoli, u koji je prešao malo pošto je krenula ruska invazija na Ukrajinu.

Radonjić sa Litvancem dobija iskusnog aduta, igrača koji u "nogama" ima 144 utakmice u elitnom evropskom takmičenju uz 8.9 poena i 4.9 skokova u proseku po meču. Gudaitis će u Panatinaikosu, ako se posao završi do kraja, biti dodatna opcija u reketu pored stuba oličenog u čvrstom Jorgosu Papajanisu.

Video: Ne grickaj nokte, mali: Radonjićev pomoćnik tokom tajm-auta opomenuo Ivanovića i nasmejao sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole

    16. jul 2022 | 23:33

    Zvezda ce razbit panatu 15 razlike a radonjica triba izviždat to je nula od covjeka kad dobije otkaz onda se uliziva on i misko raznatovic nikad vise trener zvezde makar sve izgubili jer samo mudruje top zbkg njega nije zvezda igrala idemo delije

  • lux

    17. jul 2022 | 08:32

    hahahha i zvezda mu je dovodila pojacanje al se nije mrdnuo sa 17 mjesta.nije do igraca..nego sta ce biti ako mu sudije ne dovedu u domacem sampionatu..eto nejga nazad kao veliko pojacanje malom albanskom klubu iz bg...sto je sigurno sigurnoje..al i ovamo mu propalo..zati je i popbjegao jer se kosarka vratila kuci

  • V

    16. jul 2022 | 23:56

    Nikad jača Evroliga. Za top 8 će se boriti 70% klubova. Real, Barsa, Olimpija, Virtus, Olimpijakos, Panata, Efes, Fener, Partizan, Zvezda, Monako, Bajern, Valensija, Makabi.. Samo za Asvel, Baskoniju, Albu i Žalgiris mislim da nemaju šanse za top 8, mada i oni mogu da iznenade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA