Obradović doveo Amerikanca koji je bio oduševljen Delijama

Braun je treće pojačanje Monaka

  • 5
Džon Braun uživa u pesmi Delija Foto: Printscreen/Sportklub

Američki košarkaš Džon Braun potpisao je trogodišnji ugovor sa Monakom, saopštio je danas francuski vicešampion.

Braun (30) je prošlu sezonu počeo u Uniksu, ali je zbog rata u Ukrajini napustio ruski klub. On je do potom do kraja sezone nastupao za Brešu.

- Imao sam ranije sastanak sa trenerom Monaka Sašom Obradovićem. Pristupačan je za razgovor. Još nisam upoznao njegovu trenersku stranu, ali znam da je ozblijan i strog - rekao je Braun.

On je pre Uniksa i Breše igrao za Brindizi, Trevizo i Rimu, a ukupno je treće pojačanje Monaka u letnjem prelaznom roku posle Džordana Lojda i Elija Ekoba.

Inače, Braun je najpoznatiji po tome što se svojevremeno divio navijačima Crvene zvezde kada je gostovao sa Uniksom u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lux

    17. jul 2022 | 13:11

    pazite kako pisete naslove.kad navijaci malog kluba vide Obradovic odmah krenu kmecati a ne procitaju o kome se radi.kazu da pripremaju tuzbu protiv Obradovica Zeljka posto im je upropastio mladost a kako stvari stoje tako ce provesti i starost kao i njihovi unuci...ruzno je bit navijac malog kluba bez istorije i imena..jbg los odabir u mladosti....

  • 17. jul 2022 | 12:50

    Јадо, дивио се њима!Није он доживео хук гробара и њихово навијање!Али, имат ће прилике, сигурно!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA