Kalinić se zvanično predstavio Barsinim navijačima: "Nadam se da će me prihvatiti, ponosan sam što sam ovde"

Nikola je danas prošao medicinske preglede

  • 2
KK Barselona, Nikola Kalinić Foto: Twitter - Printscreen - BC Barselona

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Nikola Kalinić već polako počinje da se adaptira na špansku klimu. On će naredne sezone igrati pod budnim okom Šarasa Jasikevičijusa u Barseloni, a u međuvremenu je rešio da se predstavi novim navijačima pred kojima će igrati u čuvenoj "Blaugrani".

On je danas prošao sve lekarske preglede u Barseloni i izneo je svoje prve utiske o Španiji za tamošnju klupsku televiziju. Ističe da je barem za sada jako zadovoljan.

- Barselona je jedan od najvećih klubova i sportskih organizacija na planeti. Čast je biti ovde i ponosan sam. Nadam se da će sve dobro da prođe i da ćemo imati uspeha. Očekujem dugu sezonu, mnogo utakmica, padove, uspone, povrede, poraze, a nadam se i velikom slavlju na samom kraju.

Podsetio se i na igre sa Janom Veselim sa kojim je sarađivao dok je nastupao u Fenerbahčeu.

- Privilegija je igrati sa ovakvim igračima. Sa Veselim sam proveo pet godina u Feneru, dobri smo prijatelji i odlično ga poznajem. Ostali momci su isto tako sjajni, velika imena u svetu košarke.

Navijačima je obećao da će dati sve od sebe da ih zadovolji, kao i da ispuni njihova visoka očekivanja.

- Nadam se da će me navijači prihvatiti. Daću sve od sebe, to mogu da obećam. Ne znam da li ćemo pobeđivati ili gubiti, ali daću 100%. Ljudi to znaju da cene, pa se nadam da ćemo uspostaviti dobru konekciju i da će u Palau Blaugrani biti sjajna atmosfera - rekao je Kalinić.

Video: Nikola (Mek)Kalinić: Alej-up sam sebi od table u stilu Trejsija Mekgrejdija, trener FMP-a se smeje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA