≫ 

Košarkaš Partizana igrao i dominirao protiv NBA zvezda: Panter "školovao" saigrača Bogdana Bogdanovića

Njegova ekipa je naspram sebe imala zvezde NBA lige poput Džona Kolinsa i Treja Janga

  • 3
Kevin Panter, Trej Jang Printskrin: Youtube / Ballislife

Kevin Panter nije imao baš uspešnu sezonu sa Partizanom. Crno-beli su ostali bez i jednog trofeja, pošto su ispustili ABA ligu u majstorici, Bursa je stala na put u Evrokupu, ali Panter je svakako pokazao zašto je jedan od najboljih "napadača" u Evropi. Amerikanac je trenutno u domovini na odmoru, ali se svakako ponovo latio lopte i parketa.

Naime, Panter iako trenutno odmara, odlučio je da se oproba u "Dru ligi", koja iz godine u godinu okuplja sve više NBA zvezda koje igraju slabijim intenzitetom kako bi ostali u formi, ali kako bi i pružili šansu "običnim" ljudima da zaigraju protiv njih.

Panter svakako nije "običan" čovek, ali je dobio priliku da se oproba u meču protiv zvezda Atlanta Hoksa, Treja Janga i Džona Kolinsa. I to ne samo da se oproba, već da ih i pobedi sa svojom ekipom SitiTim Blejzersa sa 103:100. Međutim, ni to niej sve, pošto je Panter bio najefikasniji pojedinac meča sa 26 poena.

Negde pred kraj sezone su se pojavile informacije da se neki klubovi iz NBA lige raspituju za Pantera, ali kako je Partizan dobio "vajld-kard" za Evroligu, to je značilo i ostanak ovog igrača. Ali, ako nastavi sa ovako dobrim partijama, ko zna šta se može desiti do početka sezone.

Video: Pogledajte dramu na kraju meča i promašaj Pantera za titulu Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    24. jul 2022 | 13:17

    Па са Звездом је освојио и био успшан, а сада је добио мнооого више лове...пуца му што су прсли два пута на терену, а за трећи трофеј су се стратешки повукли😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA