≫ 

Bivši košarkaš Partizana otišao u Tursku: U Srbiji se nije snašao, igraće sa nekadašnjom Zvezdinom uzdanicom

Angola je postao sedmo pojačanje turskog Galatasaraja

  • 0
Brajan Angola, KK Partizan Foto: MN press

Nekadašnji košarkaš Partizana, Brajan Angola, postao je novi košarkaš Galatasaraja, prenosi "Jurohups". On u Tursku stiže iz Grčke, gde je raskinuo ugovor sa AEK-om iz Atine i odlučio da je Bosfor ovoga puta mnogo bolja destinacija za njega.

Angola (28) je imao poprilično kratku epizodu u Partizanu, posle koje je otišao put Izraela gde je sa odličnim igrama skrenuo pažnju na sebe i zaradio mnogo unosnije ponude. Jedna takva je bila upravo od AEK-a gde je imao prosek od 13,2 poena po meču, četiri koka i 2,8 asistencija po meču.

Košarkaš je u Grčkoj odigrao samo 20 utakmica, pošto je i zbog srčanih problema morao na neko vreme da se odvoji od terena, što ga je pomelo i verovatno nateralo da potraži novu sredinu.

Galatasaraj je pre Angole doveo već Dilana Enisa, nekadašnjeg košarkaša Zvezde, Rejmara Morgana, Džehajve Flojda, Mahira Agvu, Muhajmina Mustafu i Junusa Sonsirma.

Video: Vučević o NBA, Zvezdi i navijanju na derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA