Francuski košarkaški superstar veličao srpsku legendu: "Bodiroga je najpotcenjeniji košarkaš svih vremena"

Nikada nije krio oduševljenje srpskim igračem

  • 0
23 juin 1999 Yougoslave,  Dejan Bodiroga stara reprezentacija Foto: Profimedia/JEAN-PIERRE MULLER / AFP

Kada se pomene košarka u Francuskoj među prvim asocijacijama je obično i Nikola Batum, koji već dugo godina igra u NBA ligi. Francuz će ove godine propustiti Evrobasket, ali je putem Tvitera našao vremena za svoje fanove koji su mu postavljali neka pitanja.

Korisnici Tvitera su postavljali razna pitanja, a sva su se pitala košarkaške karijere ovog igrača, omiljenih saigrača, kao i onih koje smatra najboljima. Batum je istakao da su Toni Parker, Boris Dijao i Antoni Rigodo top tri francuska igrača, dok je istakao i najbolju petorku reprezentacije.

Međutim, ono što je mnogo više zainteresovalo javnost u Srbiji jeste njegov odgovor na pitanje - Ko je najpotcenjeniji evropski košarkaš ikada?

Bez mnogo dvoumljenja, Nikola Batum je samo napisao "Bodiroga" i tako je uspeo da oduševi košarkaške fanatike širom Srbije.

Očigledno je Batum odrastao gledajući Dejana Bodirogu dok je igrao i, slobodno se može reći, dominirao evropskim parketima.

Video: Dejane, kad ćeš početi da igraš? Bodiroga se setio Pešićevih reči iz svlačionice u Indijanapolisu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA