≫ 

Neverovatna posvećenost košarci NBA zvezde, pratio je i mečeve čačanskog Borca?!

Spektakularni Dža Morent je tu gde jeste i zahvaljujući činjenici da prati mečeve iz velikog broja liga na svetu

  • 0
dža morent Foto: Tanjug/Ap

Košarkaš NBA ligaša Memfis Grizlisa, Dža Morent, gledao je mečeve košarkaša Borca iz Čačka, otkrio je pomoćni trener tima iz Tenesija Darko Rajaković, gostujući u podkastu "Sa Lukom i Kuzmom".

Rajaković, koji je rođen u Čačku, ispričao je da je Morent tražio da gleda Borac zbog nekadašnjeg saigrača sa koledža Entonija Smita.

- Ja kao trener ne stignem dnevno da pogledam toliko mečeva kao on. On prati i žensku košarku, a nećete verovati da je pratio i Borac iz Čačka. Njegov saigrač sa Marej stejta je igrao u Borcu, pa je gledao njihove mečeve. Pitao sam se da li je moguće. Jednostavno, obožava košarku i ne postoji utakmica koju neće pogledati sa interesovanjem - izjavio je Rajaković.

Entoni Smit u Borcu iz Čačka igrao je u sezoni 2020/21, a sada nastupa za Imortal iz Portugala.

Dža Morent je 2020. proglašen za "rukija" godine u NBA ligi, a u minuloj sezoni dobio je nagradu za igrača koji je najviše napredovao i učestvovao je na Ol-star meču.

Srpski trener Darko Rajaković već deceniju radi u SAD, a kao asistent pre Memfisa radio je u Finiksu i Oklahomi.

Darko Rajaković košarkaška reprezentacija Srbije Darko Rajaković u društvu Bjelice, Simonovića i Jovanovića Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA