≫ 

Zvezda pronašla plejmejkera: Stiže bivši NBA igrač, bio je MVP u Australiji prošle sezone

Izbor je pao na Džejlena Adamsa

  • 13
Džejlen Adams Foto: Jayne Kamin-Oncea / Getty images / Profimedia

KK Crvena zvezda je dovela novo pojačanje, kojim je upotpunila tim za narednu sezonu. Kako prenosi Mozzart, na poziciji plejmejkera stiže Džejlen Adams, 26-godišnji košarkaš koji je prošle godine nastupao u Australiji za Sidnej Kingse, sa kojima je bio šampion, a ujedno i MVP šampionata.

Adams je 2018. godine draftovan od strane Atlante, ali pravu šansu nije dobio, pa je godinu dana kasnije otpušten od strane Hoksa. Potom je bio pod ugovorom sa Portlandom, kasnije i sa Milvokijem, ali ni tu nije dobio pravu šansu, pa je svoju sreću okušao u Australiji, gde je prošle godine eksplodirao i prosečno postizao 20,1 poen uz 6,1 asistenciju i 5,1 skok po utakmici.

Zvezda je do sada dovela Nemanju Nedovića, Dalibora Ilića, Hasana Martina, Džona Holanda, Filipa Petruševa i Bena Bentila, pa je faktički dovođenjem plejmejkera završila prelazni rok i upotpunila tim za narednu sezonu u kojoj ima velike ambicije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    29. jul 2022 | 10:04

    Зар је неко помислио да ће доктор дозволити да лимарија буде испред Звезде, ма колико добијали помоћ са свих страна? Много су га задужили, и морали би да му се много извињавају да би их негде пустио.

  • Pex

    29. jul 2022 | 09:46

    Nista zvezda nije upotpunila, ceka zvezda na trojici jos igraca pa da ih lovimo

  • 🔴🔵⚪

    29. jul 2022 | 10:02

    Зар нису требали да дођу Пенгос и Нејпиер??🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA