Hapsila ga policija, monstruozno zakucao preko dvojice: Zbog ova 2 snimka svi pamte novo pojačanje Zvezde

Nekadašnji NBA as Džejlen Adams je iza sebe imao turbulentnih godinu i po dana

  • 3
Džejlin Adams Printskrin: Youtube/National Basketball League /WISN 12 News

Možda pomačlo i neočekivano, KK Crvena zvezda je u petak ujutru potvrdila da je novi plejmejker crveno-belih Džejlen Adams!

Neočekivano, jer se doskorašnji košarkaš Sidnej Kingsa ni u jednom trenutku nije povezivao sa srpskim i regionalnim šampionom.

U pitanju je košarkaš koji je 2018. godine draftovan od strane Atlante, da bi zatim sezonu 2018/19 proveo u G ligi. Zatim i sledeću pre nego što je postao član Portlanda i Milvokija.

Upravo je kao igrač Milvokija u februaru 2021. godine priveden od strane policije zbog neprimerenog ponašanja tokom vožnje uberom. Tačnnije, zbog svađe sa vozačem koji je brzo pozvao policiju.

Adams je vrlo brzo završio u medijima, a tom prilikom je nastao i snimak u kom dobacuje policiji:

- Samo hoću da budem siguran da nećete da me upucate! U ovom kraju "crnci" često umiru!

Milvoki ga je za manje od mesec dana od tog incidenta otpustio, a Adams je potom otipao u NLB ligu gde je osvojio prsten sa Kingsima i proglašen je za MVP-ja lige.

Bila je to prva titula za Sidnej posle 17 godina, a Adams je u proseku beležio 20 poena, šest asistencija i pet skokova. Košarkaškoj javnosti u Australiji je ostao upamćen i po monstruoznom zakucavanju u psoeldnjem napadu protiv Brizbejna za 2+1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    29. jul 2022 | 13:52

    Navijao sam da dođe Šabaz Neijper ali nije a za Adamsa realno nisam čuo kao i kada je došao Braun pa je bio pun pogodak,ne sumnjam u Čovića i ostale koji odlučuju,retko kada pogreše za ovih 8,9 godina,kompletiran je roster,uigravanje i uživanje u igri Zvezde ove sezone

  • Мika

    30. jul 2022 | 14:05

    Nema ovaj veze sa NBA ali ne mora da znaci da nije dobar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA