Nije ni kraj jula, a FMP je već krenuo u pripreme: Igrači tražili da ranije počnu sa zagrevanjem za sezonu

Prvi zvanični trening pomeren je sa 1. avgusta na subotu, 30. jula

  • 0
Nenad Stefanović Foto: MN Press

FMP je već kompletirao tim za novu sezonu, što je objavio i putem svojih društvenih mreža, a pre svih ostalih krenuće i u pripreme u za njih nikada važniju sezonu.

Pored ABA lige i Košarkaške lige Srbije, te Kupa Radivoja Koraća, ekipa iz Železnika ima mogućnost da se izbori za grupnu fazu FIBA Lige šampiona, pošto će kvalifikacioni turnir igrati pred domaćom publikom u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Stoga su se igrači okupili znatno ranije, naoštrili su se i napunili baterije, a neki od njih već su prošli medicinske preglede. Uz to, ono što je posebno interesantno jeste da su izričito tražili da se prvi treninzi pomere sa ponedeljka, 1. avgusta na subotu, 30. jul, što će reći da će krenuti u nove pohode, a da nije gotov ni sedmi mesec u godini.

Jasno je da je to delom zbog činjenice da hoće da dočekaju kvalifikacije u Beogradu krajem septembra u potpunosti uigrani, pošto ih odmah na startu čeka meč sa španskim Breoganom.

Sledeći igrači su na raspolaganju trenera Nenada Stefanovića: Ranko Simović, Milutin Vujičić, Ebuka Izundu, Bo Bič, Trent Frejzer, Čarls Dženkins, Vasilije Pušica, Luka Vudragović, Ognjen Matović, Andrija Vuković, Nenad Nerandžić, Nikola Šaranović, Nikola Manojlović, Aleksa Stepanović, Marko Gušić, Marko Pavićević i Jakob Zajc.

Video: Nikola (Mek)Kalinić: Alej-up sam sebi od table u stilu Trejsija Mekgrejdija, trener FMP-a se smeje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA