≫ 

Gest Jokićevog saigrača vredan divljenja: Dao 62 poena, nije želeo rekord iz plemenitog razloga

Našon Li Hajlend pokazao kakav je košgeter i još važnije kakav je čovek

  • 0
halend

Foto: Twitter/Ballislife

Širom Sjedinjenih Američkih Država u toku su nezvanične košarkaške lige koje po tradiciji, kvalitetu, i imenima koja igraju, zauzimaju visko mesto među košarkaškim zaljubljenicima.

Jedna od njih se upravo održava u Baltimoru, Merilend, gde je glavnu reč u utorak vodio saigrač našeg Nikole Jokića iz Denvera, Našon Li Hajlend, popularni "Bouns", koji je na jednoj utakmici, od ukupno 79 poena ekipe, ubacio 62. Napomenimo da ovakve lige u SAD, osim pojedinih NBA igrača, igraju i poznata imena američke košarke iz Evrope, poluprofesionalci, basketaši, veterani...

Kako bilo, "Bouns" je pokupio svu slavu na pomenutom meču, ali ne samo zbog košgeterskog resitala, već zbog gesta koji daleko prevazilazi njegovu partiju o kojoj se priča. Naime, Hajlend je lako mogao i da prebaci brojku od 62 poena i da obori rekord lige koji iznosi 63, međutim kada je saznao da poenterski rekord drži igrač koji je preminuo pre nekoliko godina - nije više želeo da daje poene.

Zaista sjajan gest ovog momka koji je "eksplodirao" minule sezone u dresu Nagetsa i od koga se tek očekuju prave partije u najjačoj ligi sveta.

Video: Šta to Nikola Jokić potpisuje za rekordan novac? Objašnjenje supermax ugovora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA