≫ 

Rusi nemilosrdni prema američkoj košarkašici, izrekli joj kaznu od 9 godina zatvora!

Teška, teška kazna zbog ulja kanabisa

  • 52
Britni Griner Foto: Tanjug/AP

Američkoj profesionalnoj košarkašici Britni Grajner (31), koja je danas, odlukom suda u Rusiji, proglašena krivom zbog posedovanja opojnih supstanci (uhapšena sa elektronskim cigaretama i uljem kanabisa), izrečena je zatvorska kazna od devet godina zatvora, preneo je BBC.

Podsetimo, Grajner je 17. februara na moskovskom aerodromu Šeremetjevo zadržana kada su u njenom prtljagu nađeni kertridži za elektronske cigarete koji sadrže ulje kanabisa.

Ona je odlukom suda, pored drakonske kazne, oglobljena sa milion ruskih rublja (16.300 dolara).

Grajner se danas pojavila pred sudom gde se izjasnila krivom po tački optužnice i još jednom ponovila da nije imala nameru da krši zakone Rusije. Ona se tokom svog izlaganja izvinjavala i tražila oproštaj od svog kluba u Rusiji u kojem igra, baš kao i od svojih saigračica zbog svega što je uradila.

- Želim da se izvinim svojim saigračicama, mom klubu, navijačima i gradu Jekaterinburgu za moju grešku i sramotu koju sam im nanela. Takođe, želim da se izvinim roditeljima, rođacima, kao i klubu Finiks Merkjuriju, kao i mojoj neverovatnoj supruzi kući - rekla je danas Grajner, osvajačica zlatne olimpijske medalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    4. avgust 2022 | 17:57

    TAKO JE BRATE 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺PUTINE🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

  • Bata

    4. avgust 2022 | 18:24

    Pa ona je znala da to po Ruskom zakonu nije dozvoljeno. E ta Američka bahatost da mogu sve što hoće kod Rusa ne prolazi.

  • goran...

    4. avgust 2022 | 18:06

    zbog prepucavanja i tenzija izmedju ove dvije drzave ispasta samo normalan svijet,dal na "ovoj" ili "onoj" strani...iako "navlacim" vise na rusku stranu mislim da je ova kazna pretjerana,kao da je uhvacena sa par kg trave...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA