ANKETA: Da li je Svetislav Pešić pogrešio što je precrtao Miloša Teodosića?

Verovatno i goruće pitanje u ovom trenutku jeste to, da li je pogrešio Pešić?

  • 41
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

Do Evrobasketa je ostalo manje od mesec dana, a selektor Srbije, Svetislav Pešić, povukao je jedan sasvim neočekivan potez i sa spiska putnika za turnir precrtao Miloša Teodosića, dosadašnjeg kapitena reprezentacije!

Iako je Miloš Teodosić viđen kao vođa ekipe na Evrobasketu, očigledno je da Kari Pešić stvari posmatra malo drugačije i da je uvideo da za plejmejkera Virtusa nema mesta u timu i da trenutno ne postoji uloga u kojoj bi se pronašao iskusni košarkaš.

Bez obzira na to što Teodosić ima već 35 godina, on je protekle sezone bio vođa svog Virtusa koji je osvojio Evrokup, a sam Teo je bio i MVP tog takmičenja, čime je italijansku ekipu odveo u Evroligu, gde će se iduće sezone takmičiti sa najboljim klubovima na svetu.

Povodom precrtvanja sa spiska se oglasila i supruga našeg košarkaša, Jelisaveta Orašanin Teodosić, koja je poslala poruku koja je upućena nekim od reprezentativaca, a u kojoj piše.

- Mnogi nisu hteli da igraju za reprezentaciju, ali jedan je uvek TEO - pisalo je u poruci Teodosićeve supruge koju je podelila na Instagramu.

U nastavku teksta vam ostavljamo anketu u kojoj možete iskazati i svoje mišljenje povodom ove odluke Karija Pešića.

Video: Nikad nisu igrali za Partizan i Zvezdu: Najbolji srpski košarkaši van večitih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • objektivni posmatrac

    8. avgust 2022 | 17:30

    teodosic je prespor igra kao rekreativac poluamater.zato i nije mogao da se zadrzi u nba.njegov stil igre je istorija

  • Ivan Milovanović

    8. avgust 2022 | 17:52

    Iako Teo nekad ima extra poteze, neki će sad reći da puno puta njegov potez reši utakmicu u našu korist, ne možemo da zanemarimo činjenicu da strahovito puno lopti izgubi i prokocka, naročito ako ga ne krene šut pa forsira, tako da u stvari on i dovede ekipu u situaciju da se vadi a onda je nekad i izvadi pa svi tapšu Teo majstore. Ali zašto doći uopšte dotle?

  • Lider

    8. avgust 2022 | 18:23

    Ako je neko zasluzio da sada igra onda je to Teo, pa ako hoce promene posle evropskog neka mu se zahvale... Da se oprosti kako dolikuje od reprezentacije, jer ne zaboravimo da je to covek koji je uvek bio na raspolaganju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA