≫ 

Teodosićeva supruga ne miruje, podelila i klip Dude Ivkovića gde objašnjava "šta se Milošu vuče po parketu"

On je istakao da je to razlog zašto je on imao "slabe lateralne kretnje"

  • 12
Dušan Ivković, Miloš Teodosić Foto: MN Press

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, ovog podneva je odlučio da sa spiska putnika za Evrobasket precrta dosadašnjeg kapitena Miloša Teodosića, i to sasvim neočekivano. Odluka je bila alarm da se iz arhive vade čuveni potezi, tajmauti ili isečci iz intervjua.

Jedan takav je stigao i od čuvenog Dušana Ivkovića, bivšeg selektora Srbije, kao i trenera mnogobrojnih klubova. Čuvenog "Dudu" mnogi pamte i po Evroligi osvojenoj sa Olimpijakosom i to samo sezonu nakon što je iz kluba otišao Miloš Teodosić.

Upravo je o tom momentu govorio i Duda, kada je pokazao samo šta je Teodosića isticalo u odnosu na mnoge druge igrače, dok je supruga Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin, taj snimak podelila na društvenim mrežama.

- Panajotis Angelopulos, predsednik koga sada citiram, ne govorim da sam nešto izmislio kaže meni, 'Kouč Janakis vam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo. Ja ih upitam, ali znate zašto ima spore lateralne kretnje? Zato što ima mnogo velika m**a pa mu sve sprečavaju i udaraju u parket'. Tako da sam se tada smejao, ali to je jedna velika istina - rekao je Duda Ivković o kapitenu Srbije.

Video: Pešić jasan o ulogama u reprezentaciji: Moraće da se zna ko kosi, a ko vodu nosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    8. avgust 2022 | 22:56

    Ako zbog ničega drugog onda ga ne bih uzeo u tim zbog ženine jezičine. Kad se žena umeša u mužev posao tu odmah znaš da nešto nije u redu.

  • ocekujemo

    8. avgust 2022 | 22:56

    da se oglasi i jk

  • ziv nisam

    8. avgust 2022 | 22:56

    sta kaze jk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA