≫ 

I šta ćemo sad? Avramović se povredio posle otpisivanja Tea, samo Micić ostaje kao plej za Evrobasket?

Avramović je ponovo povredio ruku i neće moći sa Orlovima na evropsku smotru

Aleksa Avramović, Miloš Teodosić Foto: MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije biće uskraćena za usluge Alekse Avramovića na predstojećem Evrobasketu zbog povrede.

Nastavljaju se problemi sa selektora Svetislava Pešića koji je juče odlučio da spisak skrati za Miloša Teodosića i Alena Smailagića. Samim izostankom kapitena se podigla velika prašina u srpskoj javnosti, a ona se još nije ni vratila na zemlju, eto novog problema.

Avramović je ponovo povredio ruku i neće moći sa Orlovima na evropsku smotru, tako da se igrač Partizana priključio Bogdanu Bogdanoviću po pitanju izostanka zbog povrede.

Sada, kada je Teodosić otpisan sa spiska, a Avramović zaradio povredu, srpska selekcija ostaje samo na Vasi Miciću kao opciji za poziciju plejmejkera, pa će biti zanimljivo videti šta je Pešiću alternativa za novonastalu situaciju.

Video: Pešić jasan o ulogama u reprezentaciji: Moraće da se zna ko kosi, a ko vodu nosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    9. avgust 2022 | 13:43

    Bog sve vidi. Senilni matorac da vodi reprezentaciju, strasno!

  • Vlada

    9. avgust 2022 | 14:42

    Kako šta ćemo sad?! Pa Šarenac da pozove Sašu Obradovića, i on je odličan plejmejker. Pre toga Kari Pešić ako je pametan da otera sve u pm i ne trpi poniženja od svakakvih dripaca.

  • Zeljko

    9. avgust 2022 | 15:20

    Strucnjaci koji pricate da je Teo star da li znate da je Divac u Indianapolisu 02 imao isto godina kao Teodosic danas.Da li znate da je Goran Dragic kojeg su Slovenci objerucke primili nazad u reprezentaciju godinu stariji od Tea.Da li znate da je Lebron James 3 godine stariji od Tea i igra na najvisem nivou.Pojma vi nemate.Pojedincima je dovoljno sto je Teo Zvezdas pa da su protiv njega.Oni napadaju i ne vole Noleta zato sto je Zvezdas a da nece Teodosica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA