Igrao s Divcem i Stojakovićem, a sad ima unosan biznis: Poznata NBA zvezda patentirala svoju vrstu kanabisa

Veoma zanimljivim poslom je odlučio da se bavi Kris Veber

  • 3
Vlade Divac, Kris Veber

Foto: Profimedia

Nekadašnja NBA zvezda, a sada član Kuće slavnih i biznismen, Kris Veber obreo se u jednom neobičnom poslu. Bivši saigrač Vladeta Divca i njegova poslovna partnerka Laveta Vilis odlučili su da u svet lansiraju njihov luksuzni brend kanabisa pod nazivom "Plajers onli".

Veber će sa svojom partnerkom dospeti na tržište gde su već poznate sorte poput Non-Lejtersa i Vipd Čerisa, dok će "Plajers onli" debitovati zajedno sa sortama "Blek sok-a" i Bluberi hotkejksa, koje je patentirao Rej Džekson. Krisu Veber nije ovo jedina sorta koju uzgaja, pošto će se na istom mestu naći i njegovi sojevi pod nazivima "C4", "Tajm aut" i "Gout".

Takođe, osim gorepomenutih sojeva, Kris Veber na još jednom, jer kako navode mediji, on radi na soju koji će nazvati "Bela čokolada", a radiće zajedno sa Džejsonom Vilijamsom, nekadašnjim saigračem iz Sakramento Kingsa, koji je ostao upamćen upravo po tom nadimku u NBA ligi.

Koliko se Veber ubacio u ovaj biznis, govori i činjenica da je angažovao Meta Barnsa, još jednog bivšeg NBA igrača i saigrača, kako bi mu bio direktor u njegovoj firmi. Pored Barnsa, iz sveta NBA lige došao je i Stiven Džekson. Ukoliko neko poželi da nabavi "Plajers onli" kanabis, moći će da uradi to i u radnjama, jer bivša NBA zvezda planira da dobavi u nekoliko.

- Samo za igračje, kanabis je stil života - rekao je kris Veber.

Tokom svoje karijere u NBA ligi, Kris Veber je uspeo da se domogne pet puta NBA Ol-star tima, njegov broj "4" je i penzionisan od strane Sakramento Kingsa. Inače, Veber je draftovan kao prvi pik davne 1993. godine od strane Orlando Medžika, za koje nikad nije ni igrao.

Put ga je vodio do Golden Stejta, potom je četiri sezone nastupao za Vašington Buletse (današnje Vizardse), da bi svoj procvat karijere doživeo u dresu Sakramenta gde je igrao zajedno sa Vladetom Divcem i Peđom Stojakovićem.

Posle Sakramenta, Veber je nastupao još za Filadelfiju, Detroit Pistonse i Golden Stejt gde je i završio svoju karijeru 2008. godine.

Video: NBA zvezda u Pioniru, gleda meč Zvezde i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    14. avgust 2022 | 11:44

    Krs igrac

  • Ivan

    15. avgust 2022 | 12:57

    E kakva je to ekipa bila Kris Veber, Vlade Divac, Pedja Stojakovic, Majk Bibi, Bobi Dzekson, Hido Turkoglu..., bila je jaka hemija u toj ekipi, steta sto su pokradeni protiv Lejkersa i nisu postali prvaci, mada su meni u secanju ostale utakmice protiv Dalasa sa Novickim, Stivom Nesom, Finlijem, Van Ekselom, koji su nazalost za nijansu bili bolji u seriji 2003. godine, secam se bio sam drugi razred gimnazije i srce je htelo da iskoci kad su u sedmoj utakmici ispali od Dalasa u polufinalu Zapadne Konferencije.

  • филиптер

    14. avgust 2022 | 13:28

    Уносан бизнис је кокта

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA