Alimpijević i Bursa treći favoriti za osvajanje Evrokupa: Evo ko je prvi i gde se nalaze klubovi iz ABA lige

Visoko je kotiran srpski trener na ovoj listi

  • 0
Dušan Alimpijević Foto: MN Press

Početak takmičenja u Evrokupu je sve bliži, veliki broj klubova će se boriti za osvajanje ovog trofeja i plasman u Evroligu iduće godine, dok su "bukmejkeri" odlučili i da pokažu ko je prema njihovom mišljenju najveći favoriti za osvajanje ovog takmičenja, dok se blizu vrha kotirao i Dušan Alimpijević sa svojom Bursom.

Alimpijević je prethodne sezone imao nestvaran put u ovom takmičnju sa istim klubom, kada je uspeo da savlada i Partizan u prepunoj Areni, potom je bio bolji od Cedevita Olimpije, da bi se domogao i finala i meča sa Virtusom iz Bolonje.

Italijanska ekipa je opravdala ulogu velikog favorita i slavila je u finalu, ali je srpski trener uspeo da se domogne epiteta najboljeg trenera takmičenja. Ovoga puta, bukmejkeri su ga svrstali na treće mesto favorita za predstojeću sezonu u Evrokupu.

Prva dva mesta su rezervisana za dva španska kluba - Huventud i Gran Kanariju, dok su na četvrtom i petom mestu Rejner Venecija i Cedevita Olimpija.

Video: Alimpijević za Telegraf otkrio istinu o pričama da preuzima Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA