≫ 

Pešić iznenadio odlukom ko će biti kapiten umesto Teodosića: "Mi imamo dva kapitena"

Selektor odlučio ko će naslediti Miloša Teodosića

  • 8

Nakon što je postalo jasno da Miloš Teodosić neće biti predvodnik reprezentacije Srbije u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo, kao i na Evrobasketu, postavilo se pitanje ko će biti novi kapiten srpske selekcije, a na konferenciji za medije nakon završetka prvog dela priprema Svetislav Pešić otkrio je ko će biti naslednik na mestu kapitena.

Zanimljivo je da Pešić nije rekao jedno, već dva imena koja će predvoditi tim.

- Kapiteni su određeni, to su Lučić i Bjelica, to je moja želja i želja igrača, oko ovoga drugog ne bih proširivao priču, niko nije bio odstranjen, nije bilo incidenata, nadam se da sam vrlo jasno rekao zbog čega smo se odlučili da idemo u tom pravcu. Mi imamo dva kapitena u ovom momentu - rekao je Pešić.

Video: Pešić zadovoljan odrađenom prvom fazom priprema

Iako je Bjelica zaradio povredu u pripremnom meču protiv Crne Gore, on i dalje nije otpisan sa Evrobasketa.

Video: Pešić objasnio zašto Teodosić više nije u reprezentaciji: On nije igrač da ulazi s klupe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka kotorska

    15. avgust 2022 | 14:00

    Podrška za Pešića i veliko hvala našem kapitenu Teodosiću. Mi kao nacija se mnogo vežemo za legende sporta,hvala Bogu mnogo ih imamo,ali život je takav,dolaze neke nove generacije,tako treba da bude.

  • Naky

    15. avgust 2022 | 16:19

    Najbolje da mu krojite tim za repku vi sa komentarima....Ako selektore samo cepaj kako misliš da treba!!!Mnogo stručnjaka ovde ima sto sve znaju ,i previše na ovoliko stanovnika!

  • Momir

    15. avgust 2022 | 16:16

    Neradi se na takav nacin sa takvim igracem pogotovo kapitenom nije trebao da ga uopste poziva pa posle da se pravda izjasnjava to sto je danas izjavio za Teodosica uopste nije tacno ni na ovom prvenstvu necemo uraditi nista samo zbog jednog mnogo velikog igraca koji igra samo za sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA