Zvezda objavila plan priprema za narednu sezonu: Čeka ih nekoliko okršaja sa ekipama iz Evrolige

Crveno-beli će se između ostalog sastati i sa Olimpijakosom

  • 1
Ognjen Dobrić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde imaće nekoliko vrlo ozbiljnih priprema pred početak naredne sezone u kojoj će se ponovo pored ABA lige takmičiti i u Evroligi.

Podsetimo, klub je doživeo veliki remont, pošto su u odnosu na prošlu sezonu otišli mnogobrojni igrači, među kojima se posebno ističu Dejan Davidovac i Nikola Kalinić, kao i prvi trener, Dejan Radonjić umesto kojeg je došao Vlada Jovanović.

Deo tima sastavljen uglavnom od domaćih igrača već je započeo sa pripremama tokom jučerašnjih dana, a ta faza priprema će biti obavljena u Beogradu. Zvanično okupljanje planirano je za 25. avgust, a tada će se ekipi priključiti svi osim Nedovića, Dobrića i Petruševa koji imaju obaveze sa reprezentacijom.

Poznat je i veliki broj rivala sa kojima će Zvezda obaviti kontrolne utakmice u pripremnom periodu. Prvu proveru će crveno-beli imati protiv Dinamika 6. septembra, a tri dana kasnije sledi okršaj sa timom Univerzitatee iz Kluža. Obe utakmice biće zatvorenog tipa.

Potom sledi put u Tursku, gde će se u Antaliji crveno-beli sastati sa tri jaka protivnika koja će naknadno biti saopštena u periodu od 14. do 18. septembra. Na kraju, Zvezdu očekuje još jedan turnir i to u kiparskoj Nikoziji, gde će se crveno-beli sastati sa Peristerijem i Olimpijakosom, 23. i 24. septembra.

Zatim sledi povratak u Beograd i "dan za medije" koji će Zvezda obaviti 26. septembra, kada će se tim i zvanično predstaviti pred prvi takmičarski meč koji sledi sa MZT-om, 1. oktobra u ABA ligi u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Video: Gudurić o pričama oko povratka u Zvezdu: Danas svi mogu da pišu šta hoće po internetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лука

    16. avgust 2022 | 14:54

    Срећно ЦРВЕНО БЕЛИ и у новој сезони!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA