"Momci su zaista gladni, čuo sam da je hala rasprodata": Nedović najavljuje dobro lice Orlova u Ljubljani

Reprezentacija Srbije sutra uveče igra pripremni meč u Ljubljani

  • 0

Košarkaši Srbije sutra od 20.15 časova sastaju se u pripremnom meču sa reprezentacijom Slovenije u Ljubljani u dvorani "Stožice", u jednom od možda i najizazovnijih testova pred kvalifikacije za Mundobasket i početak Eurobasketa.

Kratak osvrt na prvu fazu priprema, ali i sve ono što očekuje Orlove do 25. septembra dao je prvotimac Nemanja Nedović. Ističe da jedva čeka da kroči na teren protiv Slovenaca.

- Prva javna utakmica za nas ovog leta. Čuo sam da je hala rasprodata, da je potražna velika, očekujem i nadam se sjajnoj atmosferi. Slovenci prave veliki hajp oko njihove ekipe. Biće dobra provera, možda i najjača u ovom trenutku. Mi imamo u planu da napredujemo iz utakmice u utakmicu, želimo da korigujemo greške koje smo imali protiv Crne Gore. Najbitnije je da mi svi budemo zdravi. Jedva čekamo tu utakmicu, jedva smo čekali igranje pred publikom.

Kaže Nedović da je tim spreman da pređe na veće izazove.

- U Pazovi je zaista bilo sjajno, to nam nedostaje, jer smo imali sjajne uslove, što se tiče boravka, ishrane, oporavka, sve je bilo na zaista vrhunskom nivou. Tih prvih deset dana je bilo uživanje, u Beogradu smo potom imali dobre uslove. Odlično se radi, momci su zaista gladni i mislim da je bilo dovoljno "pripremnog" dela i svi su spremni za utakmice koje slede.

Video: Nedović poručio saigračima da ostave sujetu i ego po strani: Ne možemo svi da imamo bitne uloge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA