Spektakularna atmosfera čeka Orlove u Areni: Prodato preko 10.000 ulaznica, očekuje se krcata dvorana za Grke

Svi jedva čekaju da gledaju nastupe naših najboljih košarkaša

  • 4
Nikola Jokić, Nemanja Bjelica, Nikola Milutinov, Vasilije Micić, Vladimir Lučić, košarkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Beogradska "Štark Arena" očigledno će biti isuviše mala da primi sve zainteresovane koji žele da isprate meč između Srbije i Grčke u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se 2023. godine održava na Filipinima, Indoneziji i u Japanu.

Još tokom jučerašnjeg dana na konferenciji Svetislava Pešića stigla je informacija da je prodato blizu 8.000 ulaznica za sutrašnji meč, a Košarkaški savez Srbije danas je objavio još bolje vesti.

Prema informacijama sa kojima raspolažu, devet dana pre početka ovog meča prodato je preko 10.000 karata, što će reći da je preostalo oko 7.000 - 8.000 praznih sedišta, koja će nesumnjivo biti rasprodata ubrzo.

Sve karte na Nivou 200 su već rasprodate, pa će oni koji su čekali poslednji momenat morati da se zadovolje praćenjem meča sa Nivoa 400 i tako podrže naš nacionalni tim na putu ka Svetskom prvenstvu.

Utakmica se igra 25. avgusta od 20.00 časova, a najeftinije ulaznice koštaju 400 dinara.

Video: Nedović: Gladni smo, puni energije, najbolji uslovi otkad sam u reprezentaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    16. avgust 2022 | 17:48

    Nije ni čudo znaju da nema poluigraca opštinske lige ARILJE Avramovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA