I dobre i loše vesti za Pešića: Vraćaju se Milutinov i Gudurić, Nedović zadobio hematom na mišiću

Zbog toga ga neće biti na meču sa Italijom

  • 5
Nemanja Nedović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Srbije već sutra nastavljaju sa pripremnim utakmicama za predstojeći Eurobasket i za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, gde treba da odigraju mečeve sa Grčkom u Beogradu i Turskom u gostima. 

Međutim, selektor Svetislav Pešić konstantno ima probleme da sastavi kompletan tim, s tim da je ovoga puta dobio i dobre i loše vesti.

Dobre su da sa Nikolom Milutinovim nije ništa, odnosno da nema povredu i da će moći da zaigra protiv Italijana, baš kao i Marko Gudurić.

Sa druge strane, odsutan će biti Nemanja Nedović koji je posle jednog duela protiv Slovenaca doživeo pad koji je izazvao hematom na mišiću, pa će zbog toga morati da pauzira i uzima terapiju.

Pored njega, odsutni će biti i Nemanja Bjelica koji nastavlja sa oporavkom, baš kao i Aleksa Avramović koji će imati snimanje šake za vikend.

Srbija se sastaje sa Italijanima sutra od 18.00 časova, a ukoliko pobedi igraće protiv pobednika meča Nemačka - Češka dan kasnije od 18.30 časova.

Video: Pešiću se žuri sa konferencije: Do kad ostajemo? Moram na ručak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Kazanova

    18. avgust 2022 | 21:16

    Zvezda je dovela igraca koji se stalno povredjuje, u najavi nece igrati trecinu sezone. Lik ce da obori rekord po broju povreda u karijeri.

  • Перагеније

    18. avgust 2022 | 20:01

    "hematom na mišiću" - АУ, каква повреда, решава се за 10 секунди...

  • BOBA

    18. avgust 2022 | 20:30

    Samo molim boga da se ne povredi još neko od bekova,nerazuman potez selektora kojim je suzio izbor pre vremena,Teo imao veći autoritet kod igrača i kod matorog pirketa proradila sujeta uz pomoć Danilovića koji forsira svoje grobare i stvorili problem gde ga nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA