Turčin napravio skandal na prijateljskom meču: Ataman nije hteo da izađe s terena, reagovao i Dimitris Itudis

Svašta se moglo videti na ovom meču

  • 0
Ergin Ataman, Dimitris Itudis Printskrin: Twitter / BasketNews_com

Ovih dana su aktuelne prijateljske utakmice u košarci, kako bi se reprezentacije što bolje pripremile za predstojeći Evrobasket. Reprezentacije Grčke i Turske su odlučile da ukrste koplja, međutim, tokom čitavog meča su viđene trzavice sa obe strane.

Meč je igran u Grčkoj, a već po dolasku košarkaša iz Turske, došlo je do zvižduka i veoma uzavreme atmosfere u Atini. Iako je utakmica imala epitet prijateljske, to se nije moglo baš videti na ovom meču.

Nije dugo trebalo ni treneru Turaka, Erginu Atamanu, da napravi prvi mini-skandal. On je već pri kraju druge četvrtine uspeo da zaradi svoju prvu tehničku grešku, kada je odlučio da izvrši ogroman pritisak na sudije zbog nedosuđenog koša za svoju ekipu.

Nije to bilo sve, on je već u narednoj četvrtini dobio i drugu tehničku, koja je automatski postala isključujuća za njega. Međutim, nije Ataman želeo da napusti teren, već je poput ljutitog deteta seo na klupu i odbijao da izađe s terena!

S druge strane je selektor Grka, Dimitris Itudis, odlučio da mu priđe i prijateljski ga zamoli da se makne s terena, što je ovaj i učinio, te je utakmica mogla da bude nastavljena.

Video: Kako je Ataman spasio Vasu Micića pitanja o Ukrajini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA