≫ 

Emotivni Obradović o povredi: "Privilegija mi je bila da igram za zemlju, isplakao sam se u toj sobi"

Šta je sve izgubio, i sam prihvata činjenicu

  • 0
Saša Obradović Foto: MN Presss

Bivši reprezentativac naše zemlje i sadašnji trener Monaka Saša Obradović u podkastu "Jao Mile" dotakao se teme igranja za nacionalnu selekciju, ali i povredi koju je zanemario samo kako bi branio boje države te 1999. godine.

On je imao povredu tetitve zbog koje je morao da pauzira, ali je on ipak nastupio za zemlju.

- Doktori su mi savetovali da ne igram za reprezentaciju. Opet mi je ponovoljeno kroz druge savete, u Rimu i posle u Berlinu, da bi trebalo da se oporavim i da ne bi trebalo da igram. Da je to ozbiljna stvar. Međutim, za mene je tada pa i sada bila čast i odgovornost da nastupaš za državni tim, nisam mogao da razmišljam na taj način. Pa čak i da ne dobijem ugovor u najvećem timu. Ostala mi je najveća privilegija što sam igrao za ovu zemlju i to što smo uradili svih tih godina - kazao je Obradović.

Tvrdi da je tako sputan da napravi još veću igračku karijeru.

- Ostavili su me tamo posle dijagnoze, isplakao sam se tada i govoreći o mom mentalitetu, ostavio sve u toj sobi. Došao u hotel, u sobu, istuširao se najnormalnije kao da se ništa nije dogodilo i sutradan došao novi dan, novi riset i posvećenu samo oporavku. Bukvalno je trebalo da mi se to desilo da bih otišao u pravu stranu, da bih postao trener i sreo sve te ljude koji su mi pomogli u karijeri - naveo je Obradović.

Šta je sve izgubio, i sam prihvata činjenicu.

- Ja sam ekstrem, dosta toga toga sam izgubio i igrački i dosta toga finansijski, reputacijom. Nisi više isti kada se povrediš. Ostalo je tamo - naglasio je Obradović između ostalog.

Video: Delije zviždale Obradoviću: Trener Monaka neprijatno dočekan u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA