≫ 

"Pokazao sam neke stvari koje mogu, ali ima tu još dosta toga": Balša ubeđen da će zasijati pred Grobarima

Partizan će ove godine igrati u Evroligi

  • 2

Košarkaši Partizana počeli su sa pripremama za novu sezonu danas u maloj dvorani "Štark Arene". Sastavu su se priključili i svi strani fudbaleri tako da Željko Obradović na raspolaganju ima i nove i stare snage.

Jedan od igrača od kojeg se definitivno dosta očekuje je i mladi i talentovani Balša Koprivica, koji je čitavo leto proveo u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je igrao u Letnjoj ligi.

- Odličan je osećaj, mislim da smo svi uzbuđeni koji smo došli, svi se polako upoznajemo, uzbuđeno čekamo novu sezonu. Osećam sve ovo kao veliku obavezu, igraćemo u Evroligi što je veći nivo takmičenja nego prošle godine. Tu ima dosta stvare na kojima treba da radim, napredujem kako bih bio efikasan na tom nivou takmičenja.

Objasnio je šta je sve radio "preko bare" i koliko mu je to značilo u smislu napretka.

- Proveo sam tamo trenirajući, igrao sam i nekoliko utakmica u toj letnjoj ligi, vrlo dobro iskustvo što se tiče igre protiv igrača koji su na jako visokom nivou i mislim da će mi to pomoći za narednu sezonu.

Misli da će ove sezone pokazati još deo svog raskošnog talenta.

- Zadovoljan sam bio u nekim delovima igre, pokazao sam neke stvari koje mogu, ali mislim da ima tu još dosta toga na čemu mogu da radim i da još pokažem. Uvek treba biti zadovoljan nekim stvarima, ali ima i mesta za napredak.

On je već tokom prethodne sedmice radio na treninzima uglavnom sa mladim igračima.

- Mislim naravno da treba da pobedimo svaku utakmicu i da su svi željni toga i imamo to kao glavni cilj. Dobri su utisci, tu su bili domaći igrači prvo, sada su svi sem onih koji su sa reprezentacijama ili sa povredama. Vreme je da se upoznajemo na terenu i van.

Otvoreni trening KK Partizan, početak priprema

Foto: Nikola Anđić

Vrlo zadovoljan što je ponovo u Beogradu je i Zek Ledej, koji kaže da je tokom leta radio na oporavku tela.

- Imao sam dobro leto iza sebe, radio sam na oporavku, sada sam jako srećan što sam ovde. Vrlo sam uzbuđen, imamo sjajne momke, želim da radim iz dana u dan. Srećan sam što napredujem, hoću još više da uživam i da dodatno pomognem saigračima.

Imao je i posebnu poruku za navijače.

- Srećan sam što ću vas ponovo videti. Sada smo u Evroligi, nastavićemo da se borimo i da uradimo sve što je potrebno da pobedimo.

Video: Avramović pred Evroligu: Naši apetiti će rasti kako budu padali protivnici u Areni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 32 zagorska

    22. avgust 2022 | 19:42

    Nemojte nas i ove godine obrukati kao prošle

  • Dulya

    22. avgust 2022 | 20:35

    Ovaj decko je gotivan.. Al nije prosao pored kosarke a ne da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA