≫ 

Udovica Kobija Brajanta dobila na sudu: Pravda je zadovoljena, Los Anđeles mora da joj plati 16 miliona dolara

Pravda je nekad spora, ali i te kako dostižna

  • 9
Vanessa Bryant Foto: Tanjug/AP

Udovica nesrećno stradale NBA zvezde Kobija Brajanta, Vanesa Brajant, uspela je da dobije na sudu Okrug Los Anđelesa, zbog toga što su vatrogasci podelili uznemirujuće fotografije NBA zvezde i njihove 13-godišnje ćerke nakon pogibije koja ih je zadesila pre dve godine.

Vanesa Brajant će na osnovu tužbe i toga što ih je dobila na sudu dobiti 16 miliona dolara kao odštetu zbog narušavanje privatnosti, kao i prouzrokovanog emocionalnog stresa. Vanesa je i plakala tokom proglašenja presude.

Ono što je još zanimljivo jeste to i da je suđenje održano na "Kobijev dan", odnosno 24. avgust koji simbolizuje brojeve na dresu koje je nosio Kobi Brajant tokom svoje igračke karijere u Los Anđeles Lejkersima - 24 i 8.

Nakon izricanja presude, Vanesa Brajant je putem svog Instagram profila podelila sliku na kojoj se nalaze ona, Điđi, te Kobi Brajant i ostavila je kratku poruku.

- Sve za vas - napisala je Vanesa u svojoj objavi na Instagramu.

Podsetimo, Vanesa se odlučila na tužbu zbog toga što je nekoliko zaposlenih u Okrugu Los Anđelesa, uključujući i vatrogasce koji su se našli na mestu zločina odlučlili da podele nekoliko slika i video snimaka.

Video: Vanesa Brajant jecajući pričala o Kobiju i Điđi: Dragi brini o našoj bebi, a ja ću o ostalima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA