≫ 

Novi udarac za Evrobasket: Španija ide bez najveće zvezde, Ljulj se povredio na treningu!

Kako za Evrobasket, tako i za reprezentaciju Španije

  • 1
serhio ljulj Foto: MN Press

Evrobasket je već pretrpeo "udarac" u vidu izostanka Tornikea Šengelije koji će propustiti ovo takmičenje, a on nije jedina zvezda koja će imati ovakvu sudbinu. Zvezda Španije, kao i evropske košarke, Serhio Ljulj neće igrati na prvenstvu Evrope.

Ljulju se isprečila povreda mišića tokom jednog treninga, koja će ga odvojiti i od samog Evrobasketa, stoji u saopštenju španskog saveza.

Španija se dosta muči sa svojim timom, te bi ove godine u takmičenje ušla sa verovatno najslabijom ekipom u prethodnoj deceniji, a možda čak i u čitavom 21. veku, gde ne postoji nijedan superstar, već je ispunjen prosečnim igračima.

Kako je Ljulj otpao, ostalo je 13 košarkaša na koga će računati Serđo Skariolo. Lista tih košarkaša je sledeća. Dario Briuzela, Lorenco Braun, Rudi Fernandez, Žem Fernandez, Usman Garuba, Fran Guera, Vili Hernangomez, Hunačo Hernangomez, Ćavi Lopet - Arostegi, Žuan Nunjez, Žel Pradilja, Žoel Para i Sebas Saic.

Video: Đokovićev alej up za zakucavanje novog košarkaša Real Madrida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA