≫ 

Gudurić o pobedi nad Grcima, igranju na pleju posle 15 godina i poruci Srbije rivalima pred Evrobasket

Bek Srbije smatra da bi trebalo igrati bolju odbranu protiv Grka ukoliko se susretnemo sa njima na Evropskom prvenstvu

  • 0

Bek Srbije Marko Gudurić rekao je posle pobede nad Grčkom da je bilo uživanje igrati meč u prepunoj Areni, da je Srbija igrala sjajno u napadu, ali da je bila slabija u odbrani pošto je Janisu i ekipi dozvolila mnogo lakih poena i zakucavanja.

- Velika pobeda, sjajna atmosfera pre svega, da se zahvalim našim ljudima koji su napunili Arenu, bilo je uživanje igrati u ovakvom ambijentu. Otvorili smo utakmicu dobro u napadu, ali smo im dozvolili neke lake poene u odbrani i zakucavanja iz kojih im je poraslo samopouzdanje. Bila je utakmica na veliki broj poena, mogli smo da privedemo utakmicu i ranije kraju, primili smo tu trojku i otišli u produžetak, ali je sve dobro završeno na kraju. Nadam se da je Vasa dobro i da nije ozbiljnije povređen - rekao je Gudurić i dodao da je to poremetilo ekipu, jer je i on morao da igra na poziciji plejmejkera.

- Naravno da nas je poremetilo, ostali smo bez jedinog pravog plejmejkera u ekipi, ja sam bio plejmejker posle 15 godina. Pošto sam odradio tri treninga sa ekipom, nije bilo loše.

O duelu sa Janisom i grčkim timom?

- Oni su se dokazali, veliki igrači, ali ako se sretnemo s njima na Evropskom prvenstvu, moramo mnogo bolje to da odradimo.

Sledi utakmica protiv Turske već za tri dana.

- Nezgodna ekipa, imaju dosta dobrih bekova, imaju sjajan roster, poznaju se dobro. Ali sve zavisi od nas. Da vidimo kako je Neda i kako je Vasa, idemo tamo da pobedimo, naravno. To se očekuje od Srbije.

Kakvu je poruku Srbija poslala rivalima.

- To je na drugima da kažu, ali mi gledamo nas, radimo dobar posao svaki dan, samo da nas povrede zaobiđu. Nije krenulo baš najbolje, ali ima vremena do Evrobasketa i do te druge faze, nadamo se da ćemo otići u punom sastavu.

Video: Grk krenuo u svlačionicu, pa se vratio za sto i iznenadio izjavom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA