Pešić otkrio nove informacije o stanju Vase Micića: "To je povreda koja može da te poremeti"

Prema Pešićevim rečima, Miciću Evrobasket ne bi trebalo da bude ugrožen

  • 1
Vasilije Micić Foto: MN Press

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić otkrio je nove informacije oko stanja povrede plejmejkera orlova Vasilija Micića!

Micić je, podsetimo, izašao sa parketa pred kraj prvog poluvremena - i to uz pomoć osoblja nacionalnog tima. Nije mogao da se osloni na nogu, najpre se činilo da je u pitanju koleno, ali se na kraju ispostavilod a je problem zglob.

- Povreda nije teška, nadamo se. Međutim, to je povreda koja može da te skroz poremeti. Ne bih sada ništa tu govorio. Uglavnom, to ćemo u petak moći tek da kažemo, najvažnije je sada da naš medicinski tim uradi sve da ne dođe do oticanja. U suprotnom je dobra stvar da se on vrati. Videćemo... - rekao je Pešić na konferenciji.

Poidsetimo, Srbija je posle produžetka dobila Grčku rezultatom 100:94, dok je Micić do momenta izlaska sa terena imao devet poena na svom kontu.

Srbija na ovom meču nije mogla da računa na povređene Nemanju Nedovića i Nemanju Bjelicu, a naredni meč orlovi igraju protiv Turske u gostima 28. avgusta.

Video: Grk krenuo u svlačionicu, pa se vratio za sto i iznenadio izjavom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA