Prva slika Vase Micića posle izlaska s terena zbog povrede: Ovo uliva nadu!

Prvi plejmejker Srbije doživeo distorziju skočnog zgloba desne noge tokom meča sa Grčkom

  • 2
Vasilije Micić Foto: MN Press

Iako je Srbija pobedila Grčku u bitnoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, mnogima je ostala zebnja zbog povrede Vasilija Micića, koji je sa bolnom grimasom napustio teren tako što su ga nosili između ruku da se ne osloni na desnu nogu.

Micić je u jednom doskoku izvrnuo skočni zglob i doživeo distorziju, istu povredu koja ga je mučila i u završnici sezone kada je propustio neke bitne utakmice za Efes.

Nakon što je napustio halu Micić se više nije vraćao na teren, a Srbija je i bez njega uspela da savlada jednu od najjačih reprezentacija Evrope.

Micić će svakako ići na snimanje da se utvrdi defintivno koliki je stepen povrede, ali ono što uliva poverenje jesu i reči selektora Pešića da deluje da će sve biti dobro.

- Povreda nije teška, nadamo se. Međutim, to je povreda koja može da te skroz poremeti. Ne bih sada ništa tu govorio. Uglavnom, to ćemo u petak moći tek da kažemo, najvažnije je sada da naš medicinski tim uradi sve da ne dođe do oticanja. U suprotnom je dobra stvar da se on vrati. Videćemo... - rekao je Pešić na konferenciji.

Košarkaška reprezentacija Srbije, Novak Đoković Foto: Twitter.com/@KSSrbije

Ono što dodatno uliva poverenje da će Micić biti dobro jeste i fotografija koju je posle utakmice objavio KSS, na kojoj se vide stručni štab reprezentacije Novak Đoković, ali i Vasilije Micić, koji je sa obe noge na zemlji, što nije bio slučaj posle povrede.

Podsetimo, Srbija u nedelju od 19.00 igra

Video: Hit reakcija Pešića nakon prekida konferencije: Ajde, onda idite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    26. avgust 2022 | 11:41

    Jel ima neko 500 din da skuvam ručak za danas, pa da mi to ulije nadu.. 🤸‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA