≫ 

Dobri džin Bobi još jednom pokazao koliko je veliki: Košarka je moje srce, uvek želiš da budeš tu, među svima

Bez trunke sujete Marjanović je svim srcem bodrio svoje kolege na parketu

  • 7

Košarkaška reprezentacija Srbije u pravom spektaklu u Areni, posle produžetka, savladala je selekciju Grčke 100:94, a jedan od onih koji je od prvog do poslednjeg momenta bodrio Orlove bio je i nekadašnji reprezentativac i zvezda Hjuston Rokitsa Boban Marjanović.

Srpski "dobri džin", kako ga mnogi navijači od milošte zovu, i pored toga što se nije našao na spisku selektora Svetislava Pešića za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, kao i za Evrobasket, nije pokazao ni najmanje sujete, već je došao u halu kako bi podržao nacionalni tim.

U razgovoru za Telegraf, Bobi je još jednom pokazao koliko je veliki, a, nije reč samo o visini.

- Atmosfera je fenomenalna, puna Arena. Karta više se tražila i svi su me pitali za karte. Neverovatno, svaka čast. Tu sam da pružim podršku našim momcima. Navijamo odo kraja.

Bobi je sa velikom pažnjom pratio svaki poen svojih kolega na terenu, pa je na momente delovalo kako bi i sam uleteo u igru. Ipak, podršku je pružio apluzima i navijanjem.

- Naravno, svaki put sam tu. Basket je moje srce, uvek želiš da budeš tu, među svima - kaže Bobi i komentariše povredu Micića.

- Žao mi je kada se bilo ko povredi. Ja verujem da je Vasa jak momak i verujem da se vraća.

Za kraj, Bobi je otkrio planove koji se odnose na rodni Boljevac.

- Idem, uskoro!

Video: To su moji lavovi: Pešića pukle emocije na konferenciji zbog srpskih košarkaša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    26. avgust 2022 | 21:11

    Bobi ljudina

  • Бане

    26. avgust 2022 | 21:04

    Ти се друже што пре врати у Европу, поврати своје име, немој више да изиграваш дворску луду Америма, они дечко мој немају појма где је Србија, баш их боли уво за нас, врати се у кондицију а не ... знаш и сам...

  • Vitez Koja

    28. avgust 2022 | 15:15

    Očigledno da nisam stručan po pitanju košarke, a i sigurno nemam informacije koje ima stručni štab, ali po mom skromnom mišljenju Bobi je morao da se nađe barem na širem spisku.Znam da ima nedostataka njegova visina, odnosno brzina, ali ima i puno prednosti koje mogu epizodno da se koriste, gde mu nema ravnog.Što se njega kao lika tiče on je po meni fenomenalan i drago mi je da je ostvario veliku karijeru i da se ostvario na svim poljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA