≫ 

Skandal u Americi: Uhapšena NBA zvezda na aerodromu zbog posedovanja narkotika

Prins je u gadnom problemu...

  • 6
Golden Stejt - Bruklin Nets

Foto: AP/Tanjug

Košarkaš Minesote Torin Prins uhapšen je na na Floridi zbog optužbe da je posedovao narkotike, prenose američki mediji.

Kako se navodi, NBA igrač je zaustavljen zbog kontrole, a policijski službenik je ustanovio da mu je istekla registracija automobila.

U pretresu na teritoriji Teksasa, u vozilu su mu pronađena dva pištolja, te mu je policajac naredio da izađe iz kola, što je on i učinio.

Ipak, narkotici koji su posedovani su morali da se podvrgnu daljim istraživanjima u laboratoriji, tako da je Prins uhapšen tri meseca nakon ovog incidenta na aerodromu u Floridi

Ustanovljeno je da je u pitanju bila marihuana i ulje kanabisa, te će Torin morati na dalja ispitivanja, a jasno je da će se tek ustanoviti kazna za njegov prestup.

Video: Nikola Jokić uživa u igranju sa ćerkicom tokom pauze u pripremama reprezentacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bonaparta

    27. avgust 2022 | 08:39

    Šta mislite kako izdržavaju u NBA ligi i odigraju 80-120 utakmica. Vidite da bilo kog američkog sportistu da zaustave na granici nađu im narkotike. Setite se košarkašice koju su Rusi uhapsili na granici zbog narkotika. Zašto Amerika ne dozvoljava doping kontrolu svojih sportisata pod pričom samo oni imaju pravo da kontrolišu svoje sportiste na doping, jer znaju da će druge laboratorije naći narkotike u krvi njihovih sportista. Cela Amerika je laž i prevara, opsena blagostanja i demokratije. Amerika u stvari jedna velika laža i paralaža tačnije je jedna velika korporacija ili ti firma sa puno malih fabrika. Narode moj Amerika je još 1933 godine BANKROTIRALA i Ruzvelt je to proglasio 5 juna 1933 kada je donet tkz. BANKARSKI ZAKON gde su banke preuzele nadležnost države i po tome one sve uređuju u Americi, a vlasnici tih banaka uključujući i FED su stranci i većinom bivši nacisti ili njihovi naslednici. Da li vam je sada jasno zašto je rat u Ukrajini bezan i za sport i izbacivanje Rusa iz svih takmičenja. Sa Hitlerom nije otišla ideja ARIJEVSKE rase nad ljidi. Sećate se zakona po kojima ko ubije Nemca ili rani streljaju 100 za jednoga. Nije li isti zakon SAD potpisala sa svim zemljama da su njihovi vojnici nedodirljivi i mogu da ubiju nekoga bilo gde gde se nalaze, ne smete da ih uhapsite i sudite već to mogu samo oni. Nije li to fašizam i nacizam u najgoroj varijanti. Nacisti vladaju svetom i proturanje LGBT je da se oni "razmnožavaju"a drugi polako da nestaju. Mislite o tom.

  • PECA

    27. avgust 2022 | 08:08

    Zašto mislite da je skandal, kada svi znaju da većina njih to koristi ?

  • ne razumem

    27. avgust 2022 | 07:59

    svako ko igra u nba je zvezda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA