Nova BAT presuda protiv Partizana, crno-beli plaćaju 80.116 evra

Mijailović ističe da su crno-belima ostale još dve ili tri rate za izmirenje dugovanja

  • 10
KK Partizan - Anadolu Efes, Prijateljska utakmica Foto: Nikola Tomić

Košarkaški arbitražni tribunal (BAT) objavio je na svom sajtu novu presudu protiv KK Partizan po kojoj su crno-beli morali da isplate 80.116 evra "Veserman" grupi!

Kako se navodi, u pitanju je slučaj iz 2021. godine kada je šest ugovora objedinjeno u jedan (Aleksej Nikolić, Amar Gegić, Brajan Angola, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Andrea Trinkijeri), dok je Partizan kažnjen zbog ranije neplaćenih agencijskih troškova. Pritom će crno-beli morati da plate i pravne troškove.

U međuvremenu, za portal "Mocartsport", predsednik Partizana Ostoja Mijailović je rekao da je klub veći deo isplatio.

- Vest je vezana za staru presudu koja potiče iz doba korone koja je poremetila sve klubove na planeti, pa i nas. Navedeni iznos je u dogovoru sa agencijom Vaserman i BAT u reprogramu i plaća se u mesečnim ratama. Te obaveze prema agenciji Vaserman su pri kraju. Ostale su još dve ili tri rate. Nije prvi put da se neki medij zaleti pa objavi presudu sa sajta FIBA bez provere datuma i statusa. Malo je konfuzan taj red kojim se presude objavljuju pa onda ako neko ne čita pažljivo, lako dođe na pogrešan trag - poručio je Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA