≫ 

Frka na meču Partizana u Španiji: Egzum brutalno blokiran, pa krenuo u obračun sa rivalom

Tenzije u jakoj takmičarskoj proveri crno-belih

  • 8
egzum tuča Foto: miguel_riano

Košarkaši Partizana igraju još jedan prijateljski meč u sklopu priprema za narednu sezonu, rival je ovog puta najozbiljniji do sada, o čemu svedoči i tenzija koja se mogla osetiti u pojedinim momentima meča u "Partizanovom gradu", Fuenlabradi.

Tenzija na terenu, razume se, između igrača, a najjače je zaiskrilo u prvom poluvremenu kada je igrač španskog tima efektnom blokadom zaustavio Egzuma na prodoru, pritom je i, čini se, isprovocirao Australijanca dok je ovaj lešao od posledica kontakta sa rivalom.

Upravo je na taj gest igrača domaćih reagovao Egzum, hitro se pridigao, krenuo na svog rivala i ubrzo se u tom delu terena stvorila veća gužva, jer su i drugi igrači oba tima pritrčali da pripomognu da se situacija smiri. Bilo je provokacija, mrkih pogleda, ali se sve završilo na tome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    9. septembar 2022 | 22:49

    Nervozan vec, izgubio od Borca sad gubi i od ovih anonimusa..ovi ne mogu da se plasiraju cak ni u Fibinu trecu i cetvrtu ligu...

  • Baxter88

    9. septembar 2022 | 22:46

    To je to, primio je divljacki serum i deluje, pravo pojacanje Partizana polozio ispit.

  • Гробар 1966

    9. septembar 2022 | 23:07

    Знам, први мачићи се у воду бацају! Народна изрека!Али ја би више волио да смо победили!Да буде све најбоље кад крене озбиљно! Ово су само припремне утакмице !Валда ћемо бити прави кад буде требало!Сезонску сам обезбедио! Што је до мене, урадио сам!!! Партизан за вјеки вјеков! Амин!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA