≫ 

Partizan pobedio Barselonu: Obradović bolji od svog učenika, Lesor "gurao" crno-bele u Kataloniji

Crno-beli odigrali dobar meč posle dva poraza na turneji po Španiji, a naredni, poslednji na ovom putu, srpski tim igra u četvrtak protiv Manrese

  • 39

Košarkaši Partizana odigrali su i treću test utakmicu u sklopu priprema za narednu sezonu, i ovog puta su se pokazali u daleko boljem svetlu nego u minulim duelima sa Fuenlabradom i Huventudom - savladali su Barselonu 81:75.

Oba tima su igrala prilično desetkovana, bez najboljih, Kataloncima je nedostajao veliki broj igrača, crno-belima aduti poput Madara, Avramovića, Papapetrua, i Smajlagića, koji se povredio i, kako se može čuti, čeka ga duža pauza.

Smajlagić nije bio u sastavu za ovaj meč pošto je na treningu, ranije, pretrpeo povredu koja će ga odvojiti od terena, navodno, dva meseca. Kod Partizana blistao je Lesor sa 19 poena, 11 je dao Naneli, koliko i Koprivica, Panter 8, Petrović 8, Anđušić 5...

Trener Barselone Šarunas Jasikevičijus je svom mentoru i nekadašnjem treneru Obradoviću suprotstavio tim u sastavu: Da Silva, Pauli, Martínez, Abrines, Higins, Kjurik, Pašečniks, Kaisedo, Viljar, Nnadži, Bonilja, Jakučionis.

U poraženom timu Kaisedo je imao 16 poena, a Kjurik 13 kao tandem najefikansijih večeras.

Video: Avramović pred Evroligu: Naši apetiti će rasti kako budu padali protivnici u Areni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velika nervoza

    13. septembar 2022 | 22:30

    U zelezniku. Svi komentari isti. Samo, i ovaj tim Barselone jaci od vas. To vas zulja. I da, niko ne pomenu da nama 5 igraca nije igralo tj. igrali juniori. A sada, lupaj minuse.

  • info

    13. septembar 2022 | 21:51

    Barsa igra bez Satoranskog, Laprovitole, Veselog, Jokubaitisa, Kalinica, Mirotica...

  • Kk..🏀🏀🏀

    13. septembar 2022 | 21:53

    Bravo momci polako se sklapaju kockice..💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA