≫ 

Košarkaši Zvezde u poslednjoj sekundi do pobede nad Rusima, Mitrović rešio utakmicu

 ≫ 

Crveno-beli su gubili najveći deo vremena, pa preokrenuli u poslednjem napadu na utakmici

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    16. septembar 2022 | 23:53

    Iz Zvezde na najširi spisak su morali da se nađu: Mitrović, Dobrić i Kalinić. Kakav Davidovac koji iza sebe ima dve jako slabe sezone i koji je malo igrao.? Iz Partizana jedini koji je zaslužio poziv je Avramović...Kakav Kuridža, Ristić, Kprivica isl. Bobi Marjanović da li je i on bio nedisciplinovan, pošto čujemo da je Teodosić kao kršio disciplinu. Šta bi sa Jovićem.? Sramota je toliko iživljavanja samo u selekciji igrača, a tek šta reći o lošoj fizičkoj spremnosti naših igrača, taktičkoj nespremnosti na određene eleđentarne stvari koje su migle da se očekuju od naših protivnika, pogrešnim taktikama, očajnom vođenju utakmica, lošim izmenama ...Da bi neko ko je toliko igrački moćan i dominantan u odnosu na protivnike prošao ovako slabo, potrebno je da se uradi skoro sve pogrešno. Ovakav rezultat, sa ovakvim igračima u startu bi napravio gotovo svaki trener iz KLS lige. Koliko je tužno kada neko ne zna pod stare dane gde mu je mesto.

  • TADIJA ZEMUN

    16. septembar 2022 | 23:07

    nikad mi nisu bili jasni navjaci malog kluba jsd,njihovom mazohizmu nema kraja,prosle sezone smo ih oducili od kosarke, iako su potrosili preko 20.000.000 evra necijih para,ove godine su potrosili mozda i vise para,jer samo tako moze da radi zoc, osvojila je ZVEZDA sve sto je mogla na ovim prostorima,a eto njih na nasim vestima,traze da ih opet oducavamo od kosarke(da ne upotrebim neke grublje reci) polako sve u svoje vreme,nemojte biti nestrpljivi, samo sto ce ove godine biti mnogo bolnije za vas IMA DA BUDE PRSKANJA I TRPANJA.... oducavanje drugi deo sledi veoma brzo,a onda raspadanje i KATANAC,vreme je.....

  • Stevka

    16. septembar 2022 | 21:31

    Za Jenisej sam čula, ali ko je ova Zvezda? Zar taj klub nije ugašen? Sećam se da mi je muž doneo jedan koš sa Kališa još davno, eno stoji u dvorištu, igraju se deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA