"Slovenci su pili do 5 ujutru, zato su izgubili od Poljaka": Stigle optužbe na račun Dončića i ekipe

Ovo tvrdi medij iz BiH koji se poziva na svoje izvore u Berlinu

  • 13
Luka Dončić Foto: FIBA

Sajt "bhbasket.ba" izašao je u utorak u javnost sa veoma opipljivim informacijama prema kojima je košarkaška reprezentacija Slovenije bančila pred utakmicu četvrtfinala Eurobasketa!

Naime, pomenuti medij se poziva na svoja saznanja iz Berlina i tvrde da su Slovenci noć pred utakmicu sa Poljacima pijančili do pet ujutru.

- Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan “napaljenoj” i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bite utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč - stoji u tekstu.

Slovenci su na toj utakmici odigrali očajno prvo poluvreme u kom su gubili i preko 20 razlike, uspeli sud a se vrate u trećoj deonicvi i uđu u egal, da bi na kraju izgubili meč rezultatom 90:87.

Podsetimo, sam Dončić je bio veoma samokritičan na konferenciji.

- Ne znam ni sam, verovatno nisam 100% spreman. Imao sam mnogo toga tokom ovog prvenstva, razočarao sam ceo tim, naciju, ali moram da se vratim i da budem dosta bolji. Kada sam zdrav, igraću za Sloveniju. Igrao sam vrlo loše. Drugačije je u odnosu na klub, najlepše je igrati za Sloveniju, mislim da smo se svi borili, pogotovo u drugom poluvremenu. Ti porazi bole, sport je takav.

Video: Luka Dončić slomljen pred novinarima: Igrao sam očajno, izneverio sam tim i naciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    20. septembar 2022 | 08:12

    Umjesto da rješavamo probleme u košarci, mi se bavimo tračevima 🤯. Da su naši pili, barem bi ispali u četvrtfinalu 🤷‍♂️.

  • Живкони

    20. septembar 2022 | 08:21

    Види се да су Српске крви 🤣🤣🤣

  • nibrS

    20. septembar 2022 | 08:33

    Tamni vilajet pokušava na ovaj način da umanji skandalozne izjave iz vlastitih redova, konkretno onog lika nurkića...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA